Vekst er nøkkelen

Når vi mister en kilde til kjærlighet i våre liv, og vi velger å holde fast ved den kan vi føle smerte, skyld, selvbebreidelse, sinne, anger og depresjon.

Hemmeligheten som kan snu denne smerten til noe bedre er når vi forstår at smerten er en voksesmerte. Når vi forstår dette gir det oss ressursstyrke nok til å finne andre metoder å nå våre grunnleggende behov på, slik at vi igjen kan oppleve glede.

Noen ganger henger vi fast i sorg, depresjon og følelsen av håpløshet. Hvorfor er det vanskelig å endre dette når det ikke føles bra, og det ikke er bra for oss eller andre? (se video)

Utfordringen er at det er en veldig skadelig måte å nå behovene i det lange løp. Det blir faktisk også komfortabelt på lang sikt. Vi blir komfortable med det ukomfortable og fortsetter i samme mønster til det brytes. Derfor må vi finne flere metoder som er bærekraftige for å nå våre behov og kunne å ta livet vårt til neste nivå. 

Vi tenker som regel at dersom det ene eller det andre ikke hadde skjedd så hadde ting vært mye enklere. Ingenting løser seg med å sutre om hva som burde vært. Da hadde vi ikke vokst til det mennesket som vi nå er i ferd med å bli, fordi vi hadde ikke hatt noen grunn for veksten.

Vi trenger en sterk nok grunn til å vokse, ellers vil vi bare fortsette å gjøre det som er komfortabelt. Et liv uten vekst, blir som å si at havet hadde vært fint uten bølger.

Vi opplever alle kriser, og vi kan selv i stor grad velge hvordan vi reagerer på de.

En annen utfordring er at problemene vi har bringer mennesker lettere sammen enn de tingene vi er takknemlig for. Ønsker du kontakt med noen, fortell de om problemene dine og du får kontakt. Du får sympati og forståelse. Hvor mye sympati og forståelse får du når du forteller hvor bra det går med deg?

Velkommen til kveldens webinar med tema våre grunnleggende behov. «Hvordan gjøre seg selv ressurssterk selv i en vanskelig tid». I kveld kl. 21:00. Klikk link for påmelding https://kevinfroystadlevsterkt.lpages.co/samlivsbrudd/

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp. Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


  • ruqoxeviun
    500mg Capsules[/url] Amoxicillin xnx.mqvu.kevinfroystad.no.dpp.yj http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
  • eftigcuyasnez
    500 Mg[/url] Amoxicillin 500mg Capsules zsg.vszj.kevinfroystad.no.fri.qx http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid