Tips til deg i samlivsbrudd


Eldre Nyere


  • Marianne Carolin

    Tusen takk for at du kan gi råd til å være alene med meg selv. Gleder meg til at jeg kan finne den indre gleden og øve meg på å føle meg bra alen. Godt å vite at man kan trene. Har opplevd de siste årene før samboer gikk fra meg med avisning,taushet,utroskap brukte alle pengene på seg selv og løy for meg. Fikk ingen respons. Nå prøver jeg å finne ut hvorfor jeg ble der og så er det sorg over at han bare dro. Takk det er hjelp og høre på deg og dine erfaringer. Tusen takk så skal jeg finne den balansen i å være alene og med venner og finne nye venne. Og roen i meg selv. Hilsen Marianne


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid