Finn din hensikt

Finn din hensikt.

I en tid der mange av oss oppleve frykt og usikkerhet for fremtiden. I en tid der mange opplever frykt for helsen. I en tid der mange går på jobben og ikke vet hvor lenge de har jobben. I en tid der mange har utfordringer i sine personlige forhold.

Da er tiden inne for å stoppe opp og reflektere over livet. Det er da viktigere enn noengang.

Jeg reflekterte over dette etter min brors død. Han døde ung, kun 30 år gammel og det fikk meg til å reflektere over hvor kort og dyrebart livet er.

«Hvis jeg skal brukt livet mitt på noe, hva skal det være? Hva elsker jeg å gjøre?»

Hvis vi ikke finner vår hensikt, vil vi kun overleve istedenfor å leve. Livet skal være langt mer enn bare å overleve.

Det er vanskelig å våkne og føle takknemlighet når du vet du bare må på jobb for så å kunne klare å betale regningene. Hvis hensikten med jobben kun er å betale regningene, blir det tungt.  

Vår hensikt er grunnen for å stå opp, det er grunnen for å leve, det er grunnen for å gjøre det vi vet er riktig for oss, selv om vi kjenner frykt for det. Det er vår hensikt som gir oss mot, og mot er å gjøre det du vet er riktig for deg.  

Når vi opplever en livskrise og store endringer i livet, f.eks samlivsbrudd, miste partner, jobb, helse osv, er det ekstremt viktig å reflektere for å finne en ny hensikt. Det er smertefullt når vår tidligere hensikt forsvinner, og derfor viktig å finne ny.

Min hensikt er å inspirere og elske, lede mennesker til deres høyeste nivå emosjonelt, fysisk og åndelig. Jeg ønsker å gjøre det i kjærlighet, med energi, høy standard og integritet.

Hva er din hensikt?

Velkommen til kveldens webinar med tema vår hensikt. «Hvordan gjøre seg selv ressurssterk selv i en vanskelig tid». I kveld kl. 21:00. Klikk link for påmelding https://kevinfroystadlevsterkt.lpages.co/samlivsbrudd/

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp. Kevin


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid