Referanser

"Er veldig glad jeg meldte meg på gruppecoachingen. Veldig bra opplegg. Har sett på alle opptakene flere ganger og fått mye flere svar enn jeg hadde drømt om angående hvorfor eksene mine har vært utro. Jobber daglig med å stryke gamle nøkkelavgjørelser og forandre meg sjøl for å kunne gi min framtidige dame den tryggheten jeg ikke har gitt dei som var utro."

- Per Andre Gaassand

*

«Jeg har nå skjønt at valgene jeg har tatt frem til nå har bunnet ut i at jeg aldri har følt meg god nok. Og nå ser jeg at  det har vært bortkastet fordi jeg er bra nok akkurat som jeg er. Det har gjort at jeg har tatt mange valg siden kurset basert på at jeg faktisk er god nok, trosser frykten og prøver likevel. Jeg er i en veldig god periode, selv uten en partner. Jeg ser på det som FRIHET, en frihet jeg ikke har hatt siden jeg var 20 år.. Nå er jeg 39, har en voksen sønn og kan endelig gjøre det jeg vil. Jeg er ikke alene eller ensom men jeg er fri, jeg er ferdig med 'people pleasing' og lever… Sterkt.» 

- Anette Marita Andreassen

*

«Hei og tusen takk for du deler av din åpenbaring, du utgjør en forskjell i tilværelsen. Du gjør en enorm jobb. Tusen takk for di du er du og at du deler.»

Svein Kenneth.

*

"Livets viktigste lærdom var fra deg. Da det stormet aller verst! Tusen takk."

- Monica

*

"Plutselig forstod jeg etter del 5 hva mitt problem er .... Jeg har ikke bare gått med rosa briller, men skygge lappa på ... Takk for at jeg fikk se lyset i tunnelen med alt du har formidlet til meg ..Jeg har vært veldig veldig langt nede ...Å no skjønner jeg hvorfor .... Tusen takk Kevin for et kjempe viktig og lærerikt kurs. Tror du er den eneste som kunne hjelpt meg utav en tung tid ..Så mye en har å lære om seg selv, hadde jeg aldri trodd. Du er faktisk mye flinkere enn han psykologen - spesialisten som jeg ble sendt til .. Nok en gang : Tusen takk for hjelpen ! Dette var til stor verdi for meg."

- Gun Vestli Håkonsen

*
"Sett alle videoene tilknyttet onlinekurset. Omfattende og lærerikt materiale! Imponert over din formidlingsevne når du leder meditasjons- og visualiseringsøvelsene. Dette kan du! Du er så rolig og fin Kevin når du leder " timene". De videosnuttene som er fra weekend- samlingene er så energifylt, at jeg tror jeg nok kommer til å innta bakerste benk."
- Ingrid
*
"Jeg oppdaget plutselig hvor bra det er det du skriver om og brenner for. Jeg er selv i en vond spiral av tankesett og handlingsmønstre som jeg må komme meg ut av. Jeg vil så gjerne bli et lykkelig og harmonisk menneske, ut ifra hva som gjør meg godt, og dine innlegg fikk meg nå i gang  til å finne motet fram og sette i gang." - Margrethe 
*
"Må bare få skryte litt av Kevin. Fantastisk kursholder/veileder/coach.
Gleder meg til hver torsdag. Jeg har fått veldig mye ut av kurset, og får aha opplevelser ofte. Kjenner på mer glede og energi. Synd disse ukene har gått så alt for fort. I går da jeg ble spurte om hva som skulle til før at jeg følte meg trygg og elsket, så kunne jeg ikke svare på det. Er en helt annen måte å tenke på enn det jeg har gjort før. Er jo så logisk, og så vanskelig på samme tid. Fantastisk lærerikt. Takk for utfordringene, og kunnskapen du deler med oss, Kevin."
- Linda Gaasland
*
"Takk for godt webinar. Jeg føler meg fylt av inntrykk, og berørt av måten du formidler alt dette viktige på."
- Ingrid Eivine Bekkavik
*

«Vil og bare benytte sjansen til å si at det å være med på denne gruppecoachingen har vært så livsendrende for meg. Jeg føler så stor endring til det positive, både med energien min og måten og se verden og møte menneskene rundt meg på. Det er akkurat som om kjærligheten sitter på utsiden av meg for tiden og det skal ingenting til for å røre meg for tiden."

- Marianne Reed-Erichsen 

*
"Av alle tilbud på nettet om coaching i alt mulig, valgte jeg Kevins Lev Sterkt og takk og lov for det! Jeg meldte meg på for å forberede meg for framtida - ha verktøy for å ikke havne i tungsinn og bli der lenge.
Jeg har vært separert i over ett år og er strålende fornøyd med at jeg gikk ut av ekteskapet, det er ikke det. Jeg vet godt at livet er berg - og dalbane og som regel står jeg støtt, men psyka mi har en trang til å være tynga. Jeg sier har, men burde nok si hadde, for jeg merker at jeg snakker til meg selv på en ny, positiv måte. Når jeg går er det som jeg av og til bokstavelig talt er i ferd med å lette fra bakken.
Alt er blitt lettere. Har også merket i denne prosessen at jeg har kjent på en skjørhet. Jeg har drømt heftig og levende og grått en masse når jeg våknet.
Ja, for mye av negativitet, tungsinn osv er snudd til muligheter, til skatter man kan finne, til glede for kropp og sjel - klart det gjør noe med oss. Vi bryter ut og opp og alt blir bedre.
Og jeg lytter igjen og igjen til det du forteller oss, Kevin Frøystad. Det er så givende, så lærerikt og jeg ønsker deg mange gode daga og år med coaching.
Jeg orker ikke tenke på hvilket liv jeg hadde fått om jeg IKKE hadde meldt meg på. Herfra går veien videre med stor tro til det bedre. Gleder meg over livet og dets uforutsigbare sammenhenger."
- Hanne Nilsen
*
"Hei, jeg ville bare si at jeg er så utrolig takknemlig for å ha truffet deg, og all den hjelpen jeg har fått og lært. Jeg merket det allerede i magen min første gang jeg var på vei ut til deg. Det er som jeg endelig har kommet ut av mørket og sett lyset for første gang på lenge. Jeg har aldri følt meg så fri, og meg selv igjen, tusen takk, hatten av til deg."
- Lene Stava
*

«Gjennombrudd i går kveld. Gikk gjennom øvelsen i del 5 film 4 onlinekurset. Knuste noen begrensede overbevisninger om å ikke være god nok. Kom til at jeg ikke har blitt forlatt, jeg har blitt satt FRI!! Og så måtte jeg le. Sovnet med et smil om munnen. Våknet også med et smil."

-Eva Kristin Hole

*
"Hei Kevin. No har jeg vært edru en uke, jeg ville bare si takk til deg. Jeg er så takknemlig jeg tok tak no for dattera mi som kommer i juni og ikke senere."
- Morten
*

«Nå har jeg akkurat gjennomgått digitalt onlinekurs «lev sterkt» og 6 ukers nettkurs med samlivsbrudd som tema. Jeg ble veldig inspirert og motivert av Kevins solide kunnskap og den energifylte ekte og ærlige måten han formidler den på. Kevin lever tydeligvis som han lærer og står støtt i seg selv.Han er en god inspirator for meg som selv jobber med å hjelpe mennesker til å hjelpe seg selv til et bedre liv.» 

- Berit C. Aasen

*
Bare ein liten positiv tilbakemelding på at det du driver med fungerer.
Eg har begynt på online kurset. Igår så kom eg til del 2 film nr 4 der ein skal forplikta seg.
Skal ikkje sei at eg hadde klokketro på det men prøvde.
Så kom eg på og tenka på Karsten Warholm. Han som vinner det som er i hekkaløp. Han er jo så fokusert, bestemt og gjør alt aleina. Det er ikkje noe lagarbeid som får han til og vinna løp.
Eg sa til meg sjøl ka eg ønske og koffår eg ønsker det og tok Warholms ritualer før han starter løp.
Ifra igår rundt kl 13 og til nå så har det bare vært positivt. Om eg kjenner at eg siger tilbake så tar eg ein runde med og minna meg på ka målet er og rituale så er eg der igjen.
Fy søren det er effektivt.
Eg gikk til ein psykolog 5 ganger men måtte bare slutte og gå der pga psykologen bare hadde ein måte og hjelpe meg på.
Sto opp kl 7 idag og hadde fremdeles ein positiv følelse og smilet er på vei tilbake. Tenk at noe så lite kan fungera så godt.
- Roger
*
Er det mulig sei jeg bare.La samlivsbrudet ditt bli gjennombruddet ditt er slagordet jeg lever for framover nå.Og ikke minst det du sa Rocki fortalte guttungen sin hehe.

"Sender deg en stor takk for dine gratisWebinar og dine innlegg på fjesboka
Har fått igjen troen på meg selv. Ser positivt på livet, gleder meg over å høre fra den jenta jeg har vert så hemningsløst glad i, at hun er ferdig med meg og har gått videre. Det gir meg glede , er en befrielse. Du har fått meg til å tro på meg selv, og at jeg har en egenverdi. Det meste for ikke si alt snur når føler glede og livslyst.
STOR takk, du redder mennesker som har gravd seg ned".

- Ronald Ramsjø 

*

«Du er helt fantastiske, rå, motiverings mester, ønsker deg alt godt! E blir motivert av deg, hver dag, sender deg en stor klem.»

- Betty 

*
"Takk for all motivasjon du har gitt meg. Jeg hatet jobben, gikk på en liten smell i vår og tok permisjon uten å ha noe å gå til. Nok var nok! 
Nå sitter jeg her på min nye jobb og stortrives!! :) så tusen takk." 
- Ingrid
*
"Du har vært en av de bedre investeringene jeg har gjort for bedre helse. One to one sessions, med mange gode samtaler, online kurs og weekend kurs.
Du har gitt meg alle verktøy for å skape meg et godt liv. Og som alltid treffer du rett på med dine kloke ord og oppfordringer. Det finnes ikke noen bedre tid enn NÅ, til å ta fatt på eller å repetere ditt kurs! 
-Heidi Falck Gran
*
"Måtte bare skrive å takke deg for engasjementet du har for andre. Jeg har strevd i mitt ekteskap og med meg selv veldig lenge. Satt sperrer for meg selv så det holder. Hørte på ditt siste webinar. Makan til engasjert person. Har ikke gått tur på mange år, kun syklet. Men i år har jeg ikke hatt lyst til noe som helst helt til jeg hørte på deg.
Gikk min første topptur (første på veldig lenge) i dag. Det er langt igjen, men en start. Tusen takk."
-Hildegunn                                                                                 
*                                                                                                               
"Når jeg ser mitt lille land, er jeg veldig glad for å ha møtt deg. Bruker ingen medikamenter av allergi eller antidepressiva idag. Du har egentlig fikset mye av livet mitt. Tåler når livet sparker meg i baken." Anita
"Tusen takk Kevin, det skjedde ett eller annet med meg der ute hos deg, men klarer ikke sette fingeren på hva det var. Hjernen var lettere når jeg reiste derifra og idag har det ikke vært den samme naggingen der oppe. Klare høre på musikk, nyte, jobbe idag uten at det kommer kipe ting opp i huet."
-Tonje           
*

Jeg vil bare takke deg for alt du deler som for meg gir en vanvittig inspirasjon og motivasjon til å fortsette med min kamp. Jeg gir alt jeg har med det jeg har her jeg er og har fult fokus."

-Kate

*

"Anbefaler deg webinar med denne enormt kunnskapsrike, inspirerende energibomben som virkelig brenner for og lever for å hjelpe og inspirere andre."

-Tonje Bomann

*

"Har hørt det Beste av det beste av den beste foredragsholderen.
Kevin Frøystad, han gir alt, og aldri gir han opp. Lærte mye på en god time nå. Den mannen gir gass!."

-Nina Tungeland 

*

"For to år siden startet jeg en ny reise i livet som fikk en enorm endring. Februar 2017 kan jeg si det toppet seg. Jeg traff Kevin Frøystad som holdt weekendkurs i å leve sterkt på Sola. Jeg kan si jeg ble født på ny og han lærte meg å ta kontrollen over mitt eget liv, og våge gå for drømmene mine. Han er en fantastisk coach, med kjærlighet for å hjelpe mennesker. Jeg elsker livet og livet elsker meg. Tusen takk Kevin, i dag lever jeg sterkt."

-Lillian Bekkeheien  

*

"HER ER MULIGHETEN, GRIP DEN. Trodde e hadde gjort så godt jeg kunne på alle områder i livet mitt, igjen og igjen!! For å bli så FRISK som mulig, helst HEILT FRISK. Det har vært jobben og hverdagen min, og mitt mål siden 2003. Mange har bidratt til endring og bedring på min vei. Møte med Kevin har gitt andre og nye resultater. Resultater e sjøl ikke har turd å tro på. Den som ikke tror på under, er ikke realist. LEV STERKT OG ALDRI GI OPP. Digger deg Kevin, og det du står for. Tusen takk."

-Ingunn Hole

*

"Du både gjør det og viser andre hvordan. Anbefaler VIRKELIG weekendkurs der man bruker tid på dette og gå litt i dybden på hver enkelt person. Hvordan man kan starte, og hvordan komme seg videre når man sitter fast. Du har hjulpet meg MASSE Kevin. Evig takknemlig for dine redskaper."

-Johanne Marie Dahl

*

"Veldig flott skrevet og inspirerende! Du gjør en flott jobb!! Gudskjelov finnes det noen som deg  som er flinke til å påvirke mennesker og klarer å forandre deres kurs mot et bedre liv."

-Lise

*

"Takk for at du er en stor positiv inspirator som sier det som vi trenger å høre for å restarte oss som mennesker, alle trenger det av og til i livet."
-Betty                                                                             
*                                                   
"For en helg! Tusen hjertelig takk, kjære deg! Så sinnsykt mange nye innsikter! Og så mange overbevisninger jeg har trodd jeg har hatt, som har vist seg å være noe helt annet! Wow!
Hva skal jeg begynne å jobbe med først? Her er det så sinnsykt mye å ta tak i nå Og det kommer til å bli så bra, når jeg har latt alt dette synke litt inn, og forvirringen har lagt seg litt!
Igjen, tusen takk."
-Heidi                       
*                                                                                                                                       "Hei, tusen takk for dine inspirerende mailer. Har hørt deg på youtube og webinar, Tusen takk. Jeg følger hjertet, det er tøft men viktig. Tusen takk igjen."
- Tone 
*
"Din oppgave her på jord er å gjøre det du gjør Kevin. Da jeg var å hørte på deg for første gang på alternativmessen i Bergen, føles å bli løftet opp. Fantastisk!  Det er så inspirerende å høre på deg! 
-Janne 
*                                                                      
"Takk for inspirasjon. Fra tid til annen treffes vi på messer, jeg ordner med mikrofon eller projektor. Den oppgaven har sakte bygget og gitt meg selvfølelse og selvtillit på 50 års-markeringen min neste år tør jeg lage en liten event. Jeg har underveis bygget et reisverk av selvtillit og lærerike erfaringer. Takk for at du er med i min byggeprosess." 
-Jan Olav Mjøs
*
 "Takk for mailene som blir sendt til meg, og filmene jeg ser på youtube. De gir meg styrke, og jeg blir stadig sterkere." 
- Cathrine 
*
"Hei Kevin, jeg har nå sittet å lyttet på noen av dine live sendinger. Det er utrolig interessant, jeg har også slitt mye i livet mitt, men har etterhvert forstått at det er JEG som må jobbe med meg selv, dette er jo en læring vi går igjennom. Lære å elske seg selv, lære å trives i sitt eget selskap. Man kan ikke skylde på andre. Jeg må bare få si: Tusen takk fordi du lar meg lære ennå mer. Jeg skal fortsette å høre på sendingene dine og kanskje en dag så blir jeg med på kurs på Sola."
- Lisbeth
*
"Takk for et helt fantastisk weekendkurs. Du ga oss så mye, og det var en veldig fin gruppe. Jeg gikk ut derfra med masse god energi og glede."
- Jane
*

"Dine ord gir styrke for kropp og sjel. Når jeg hører på deg, så kjenner jeg at jeg får lyst til å VILLE være sterk, jeg ØNSKER å takle utfordringer, jeg ØNSKER å bruke styrken min som sikkert er der, bare litt gjemt og kanskje litt glemt. Men jeg VIL."

- Marianne

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid