Våre grunnleggende behov

I et hvert forhold har vi grunnleggende behov vi trenger å få oppfylt. Når disse ikke oppfylles fra partner, vil det bli utfordringer.

Når vi tilfredsstiller to av behovene til en annen, har vi en forbindelse. Hvis vi tilfredsstiller fire av dens behov, har vi en sterk tilknytning. Hvis vi tilfredsstiller alle seks menneskelige behov, har vi en tilknytning som er svært vanskelig å gi slipp på.

Å forstå og tilfredsstille partnerens menneskelige behov er nøkkelen til et rikt forhold, fordi det gir kjærlighet og tilknytning. Det er samtidig like viktig at vi forstår våre egne behov – hvilke to som motiverer oss mest, og hvilke som motiverer partneren vår mest.

I flere forhold kan kvinnen og mannen få dekket sine grunnleggende behov utenfor forholdet. Noen ganger har for eksempel kvinnen et sterkere forhold til sin far enn til sin mann, og noen ganger har mannen et sterkere forhold til sin mor enn sin kvinne. En mor kan ha sterkere forhold til sin datter enn sin mann, osv.

Når vår primære lojalitet ligger hos andre enn partner, kan dette by på problemer i forholdet og gi manglende mulighet for å nå de grunnleggende behovene i et forhold.

Se video for å høre om de grunnleggende behovene, og utfordringen med offermentalitet. Vi går mer i dybden for å forstå mer de 6 grunnleggende behovene på kveldens webinar «Hvordan gjøre seg selv ressurssterk i en vanskelig tid.» Klikk linken for påmelding; https://webinar.kevinfroystad.no Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.kevinfroystad.no

 


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid