Tilgivelse og medfølelse.

Tilgivelse og medfølelse.

Tilgivelse er en viktig del av et hvert lykkelig ekteskap. Vi begår alle noen feil gjennom ekteskapet, og da er det viktig å vite når og hvordan man skal tilgi hverandre.

Det er naturlig for en ektefelle som har blitt krenket eller såret, å utvikle harme som kan vare i mange år. Dersom denne harmen vedvarer, så ødelegger bitterheten sjansen for å lykkes i forholdet.

Hvis vi derimot verdsetter ekteskapet mer enn det å ha rett og være sint, så kan vi finne tilbake til den kjærligheten og medfølelsen som gjør tilgivelse mulig.

Utroskap er noe av det mest sårende vi kan gjøre mot vår partner. Seksuelt utroskap er et angrep på parforholdet. Likevel er utroskap et symptom på et mye større problem i parforholdet, ifølge ekspert Dr. Cloe Madanes.

Dersom vi blir såret eller krenket vil vi få det mye bedre om vi forstår de underliggende utfordringene i forholdet. Da får vi også mulighet til å akseptere og tilgi. Sannsynligheten for utroskap er liten dersom om man får dekket de seks menneskelige behovene i forholdet, mener Dr. Madanes, som har intervjuet flere hundre tusen par.

La meg fortelle deg om en kvinne som tilga og åpnet hjertet sitt igjen for sin mann, og som også healet sin familie, se video.

Tilgivelse og medfølelse er noe av tema for kveldens webinar kl. 20:00. Klikk link for påmelding: https://webinar.kevinfroystad.no

 

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid