Vår tro har både skapende og ødeleggende kraft.

Vår tro har både skapende og ødeleggende kraft. 

Han var bitter og grusom, alkoholiker og stoffmisbruker. Han drepte nesten seg selv flere ganger. Han har vært dømt for det aller meste bortsett fra drap. Han har to sønner med kun 11 mnd mellomrom. En som vokste opp og ble akkurat som far, stoffmisbruker og lever av å stjele. Behandlet andre så dårlig at han også havnet i fengsel.

Broren har derimot en helt annen story. Han har tatt høyere utdannelse og er leder for et større firma. Han er gift, oppdrar tre barn og trives i ekteskapet, og ser ut til å være lykkelig. Han finner livet både utfordrende og gledelig. Han er i fysisk god form og trener regelmessig.

Hvordan kan to menn, vokst opp i samme miljø bli så forskjellige?

Begge ble stilt det samme spørsmålet. «Hvordan har livet ditt blitt slik?» Begge svarte overraskende nok akkurat det samme svaret.

«Hva annet kan man forvente ved å vokse opp med en slik far?»

Vi blir ofte fortalt at hendelser eller miljø kontrollerer hvem vi er og hvem vi blir. Det er en stor løgn.

Det er ikke hendelsene i ditt liv som former deg mest, det er derimot meningen du skaper med din tro om disse hendelsene som skaper hvem den du er i dag og hvem du blir i morgen.

Derfor er det kritisk viktig å forstå at din tro har potensiell kraft til å ødelegge deg eller skape et rikt liv for deg.

Hva er en tro?

Hva tror du?

Hvordan endre en begrenset tro?

Hvis du ønsker endring i livet, må du endre på begrensende trossystemer som holder deg igjen.

Trossystemer er noe av temaet for kveldens webinar. «Hvordan gjøre ressurssterk selv i en vanskelig tid.» Klikk linken for påmelding:https://webinar.kevinfroystad.no

Lev Sterkt, og aldri aldri, gi opp.

Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid