Kan vi endre det vi føler?

 

Finnes det noe som kan påvirke hva vi føler?

 

Hvilken følelse ga forholdet deg? Trygghet? Viktighet? Glede? Kjærlighet?  

 

Når livet gir oss utfordringer, ønsker vi å få tilbake livet slik det var. Når vi opplever at vi ikke klarer det, kan vi oppleve et sammenbrudd eller et gjennombrudd.

 

Mine livserfaringer har gjort at kjærlighet er viktigere for meg nå enn det noen gang har vært. Som ung voksen var viktighet viktigere. Viktigheten av å få en god jobb, viktigheten av å prestere, viktigheten av å være noe.

 

Når våre verdier endres, endres vi som mennesker også. Vår tenkning og våre følelser endres, og vi vil da oppføre oss på en helt annen måte. Vi vil fokusere på helt andre ting, ettersom det er andre ting som er viktig for oss enn det som var tidligere. Dette igjen vil skape et helt annet resultat og et nytt liv. Vi ønsker derfor å bli bevisst dette, for å kunne endre det slik at vi beveger oss i den retningen vi ønsker.

 

Hør ukens inspirasjonsvideo for å forstå mer;

 

Hvordan bryte gjennom de vanskelige følelsene, er noe av tema for kveldens Lev Sterkt-Webinar kl. 20:30.

 

Klikk link for påmelding;

https://webinar.kevinfroystad.no/levsterktsamlivsbrudd/

 

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

 

Kevin

www.levsterkt.no


Eldre Nyere


  • cfosshagen@gmail.com

    Tusen takk. Mye visdom og gode nye tanker. Endelig føler jeg litt løsninger og forståelse fra andre hva jeg har vært gjennom. Ja, nå føler jeg at jeg har kommet meg gjennom og har tid og kapasitet til å kjenne på det. Bolig og sønn i havn. Nå er det min tur😉 Tuuusen takk for gratis webinar. Du må vite hvor mye det betyr for oss❤️ Jeg er i starten på bearbeiding og dette har hjulpet meg mye. Etterhvert må jeg se hva jeg skal gå videre med. Frister med weekend-kurs.

    Igjen….tusen takk!


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid