Troen på bedre tider

Livskraften er som en evig strøm av energi som puster liv i alt og alle. Det er kraften bak all evolusjon og utvikling. Den er grunnlaget for alt som eksisterer.

«Jeg sliter med mange negative tanker og følelser etter samlivsbrudd. Ville vært 25 års bryllupsdag til sommeren, men hun ville skilles. Sliter med ensomhet, komme hjem til tomt hus, blir jeg evig singel?  Dårlig søvn, og ingen matlyst, hvordan komme gjennom dette og få tro på livet igjen?» -Mann, 52

Jeg får ukentlig spørsmålet om hvordan man skal komme seg gjennom denne smertefulle tiden. Det som bringer deg gjennom smertefulle tider er troen på at det vil bli bedre.

Denne troen er noe vi alle er født med for å klare å overleve.

Det beste eksempelet på tro er når vi kjører bil. Alt som skiller oss fra møtende trafikk er en gul linje. Du har ingen aning om hva som kommer imot deg. Det kan være noen som holder på å sovne. Det kan være noen som tekster. Det kan være noen som har drukket alkohol.

Du vet at en kollisjon kan skje, du vet at det skjer iblant, så hvordan kan du da kjøre? Tro på at de andre holder seg på rett side av veien.

Hvis du ikke har håp og tro har du et veldig begrenset liv. Selv om livet består av en rekke farer, kan vi ikke slutte å bevege oss utendørs. Vi beveger oss i fare grunnet tro. Ellers burde vi låst oss inne på et rom og tatt maske på.

Jeg ønsker ikke å fortelle deg hva du skal gjøre, jeg ønsker bare du skal bli klar over at du lever et begrenset liv om du ikke håper og tror. Når livskrisen kommer, er det fort gjort å glemme av at du har dette i deg. Målet mitt er å minne deg på at du har det i deg som alle andre, og derfor kommer du gjennom dette også.

For å leve et rikt liv, trenger du å finne ut hva du virkelig ønsker og hvorfor du ønsker det. Utfordringen er når frykten, begrensningene, programmeringen og fortiden hindrer oss i å leve livet slik som vi ønsker å leve det.

Noen av våre vanskeligste opplevelser, kan bli til våre største gaver lengre fremme. Det er vanskelig å se det når vi står midt i det, men det er der vi trenger tro. Troen på en bedring.

Når vi våger å tro, klarer vi å disiplinere våre skuffelser. Ønsker du et rikt liv? Da må du disiplinere dine skuffelser og ha tro på at det kommer noe bedre etter dette. Ha tro på at etter nedturen så kommer oppturen.  

Du kan ha så mange ønsker og mål som du vil, men livet gir oss dessverre ikke kun det vi ønsker oss, og målene vi har. Det ideelle som du ser for deg, er ikke nødvendigvis alltid det som er best for deg. Vi har en idé om hvordan ting skal være og bli. Ikke stol kun på dine egne ideer. Stol heller på at det som kommer er det du trenger.

Jeg er overbevist om at livet skjer for oss og ikke imot oss. Det er derimot vår jobb å finne ut hvordan det skjer for oss.

Vi får ikke det vi ønsker når vi ønsker det, jeg har derimot tro på at vi får det vi trenger når vi trenger det, og at det er det viktigste for vår vekst og utvikling.

Har du sett filmen «Field of dreams», med Kevin Costner?

Der finnes forventninger, det finnes ønsker, og hva vi trenger.  Karakteren i filmen fikk ikke sin drøm oppfylt. Han fikk ikke det han forventet, han fikk derimot sin skjebne.

Hvordan bruke tro for å komme gjennom vanskelige tider, er noe av det vi skal snakke mer om i kveld på webinaret «Hvordan gjøre seg ressurssterk i en vanskelig tid», kl. 20:30.

Klikk link for påmelding;

https://webinar.kevinfroystad.no/

 

Lev Sterkt og aldri, aldri gi opp.

Kevin 

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid