Hvordan kan vi se at våren kommer når man opplever vinter?

 

Nedenfor er historier som mennesker i vinter har sendt meg. Når jeg leser disse historiene så skulle jeg ønske at de så det samme som meg. Jeg skulle ønske at jeg kunne gitt dem samme innsikt og forståelse som jeg selv sitter med. Da ville lidelsen deres tatt slutt og de kunne begynt å skape en ny positiv fremtid. Vi trenger alle en fremtid å se frem mot.

Når vi lever i fortiden klarer vi ikke å skape en fremtid. Når vi befinner oss i offerrollen og lever med negative følelser så klarer vi ikke å skape en positiv fremtid. Når vi fortsetter å gjøre som vi alltid har gjort, vil ikke resultatet endre seg lenger fremme. Når følelsen av mangel blir dominerende, oppleves livet som enda mer motgang.

Går vi inn i et forhold for å få fordi vi mangler kjærlighet gir det utfordringer. Går vi inn i et forhold for å bli reddet gir det også utfordringer.  

«Hei. Jeg sliter etter et brudd der jeg elsker henne dypt, men hun sier hun føler vi bare er venner.» 

«Tungt. Jeg hadde aldri forestilt meg at jeg skulle bli enslig mor 43 år gammel i full jobb. Livet ble ikke som jeg har håpet. Er det for seint liksom? Kan man forelske seg igjen i voksen alder?»

«Jeg gikk tilbake til mannen, men dessverre så fungerer det fortsatt ikke. Har gitt beskjed på ny, men han vil ikke gi slipp. Jeg sliter med mye dårlig samvittighet. Han kommer med flere ulike løsninger for å ordne ting. Men jeg vet innerst inne at det ikke kan reparere mine følelser. Jeg står fast i eget liv. Hvordan skal jeg gå frem nå? Er så utfordrende…»

«Jeg føler ikke at jeg bestemmer i eget liv og at alle andre sine hensyn kommer først.»

«For en og en halv mnd siden fortalte kjæresten min gjennom 18 år at han ikke har kjærestefølelsene for meg lenger. Det er ingen spesiell grunn til at de har forsvunnet, sier han. Vi har alltid hatt det kjempefint og begge er godt voksne. Vi går nå til parterapi, men føler vel at forholdet blir dårligere og han distanserer seg mer og mer. Det å stå i en sånn usikkerhet tærer fryktelig på. På en måte har jeg lyst til å ende alt, men på den andre siden tenker jeg at da har jeg jo gitt oss opp. Går bare og venter på at han skal bestemme seg og den usikkerheten er helt forferdelig. Den ene dagen klarer jeg å tenke positivt og være positiv, neste dag er jeg langt nede i kjelleren og vil bare gråte og klarer nesten ikke spise».

 

Jeg ser frem til å svare på noen av disse storyene i kveld kl. 20:30 på webinaret. «Hvordan gjøre seg ressurssterk i en vanskelig tid.»

Klikk link for påmelding; https://webinar.kevinfroystad.no/

Lev Sterkt og aldri, aldri gi opp. Kevin  

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid