Tap er en del av livet

Tap er en del av livet. 

Det finnes dessverre ingen måte å unngå tap på. Det finnes derimot en måte å unngå at sorgen og bitterheten tar over livet.

Vi har alle noe eller noen vi er ekstremt glad i. Partner, barn, familie, helse, jobben, posisjon i samfunnet osv. Når vi mister en kilde til kjærlighet i livet vårt, så kan en måte å holde fast på denne kjærligheten være gjennom smerte, skyld, anger eller selvbebreidelse. Å miste noe av dette kan derfor kaste oss inn i en følelse av håpløshet.

Vi kommer alle til å møte vanskelige tider, noen ganger så utfordrende at vi mister troen på vår egen evne til å komme gjennom. Gjennom må vi uansett.

Alle vet at massive tap gir store smerter.

Det jeg ønsker å vise deg, er at massivt tap også kan være nettopp det som kan få frem det beste i deg. Og med det kan du skape en enda bedre fremtid for deg selv og de du er glad i.

Velkommen til webinaret, «Hvordan gjøre seg selv ressurssterk selv i en vanskelig tid». Onsdag 20. januar kl. 21:00. Klikk link for påmelding: https://kevinfroystadlevsterkt.lpages.co/samlivsbrudd/

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp. 
Kevin 

 


Eldre Nyere


  • Trine-Lise Andersen

    Hei og god kveld. Takk, for en fin ting å høre på deg og det kjenner jeg meg igjen i det du forteller, for gjennom prøvelser lærer vi også å leve i takknemlighet, over det, å være, se livet i et annet perspektiv midt i sjokket og fortvilelsen, stresset også bare stå på til du er som ei vaskefille etter stresset som må gjøres, uten en tvil å klare å utføre det. Det tar veldig lang tid til det kanskje er i box ,brikkene som må falle på plass, briste eller bære. Bare det å stå i dette, ikke forstå det i hele hvordan dette vil gå, er ikke tid å tenke på, bare å gjøre det som må gjøres der og da. Det er sommerferie snart tenkte det, hva nå, ja, for meg ble det en sommer uten stopp, i alt og ikke noe, er kanskje å finne roen eller bare kjøre dette ferdig. Det ble for meg det jeg var nødt til før jeg kunne slippe trykket bort. Å miste noe av seg selv i dette, var en prøvelse også lærerikt å klare å være tilstede i det. Utrolig, det går å takle så mye som det. Overvinne er vel," ordet," for det. Godta at det skjedde med meg, utrolig. Lenge før jeg forsto dette med å miste, tap av noe så nødvendig som det. Godta er rette, som er livsnødvendig i moderne tid. Ja, det har vært sorg og tap, følelser, sinne ikke minst, veldig mye, har aldri vært så sinna på situasjnen som det. Så etter hvert kjærligheten til det menneske jeg følte meg som et offer midt i sorgen, tapet. Ribba til skinnet, men det går å leve videre, fokussere på det kreative med det jeg har som en stor gave i det å ikke lykkes der, har jeg noe som å høre fin drømmende musikk, ei tid jeg var der i det skjønne rundt meg, leve på de gode minnene, fokusere, fantasere meg inn i det grønne enger i det å mimre meg i dette, gjorde meg mere hel å glemme det som har skjedd, å leve ut i fra det. Sangene mine jeg har selvkomponert ble en suksess midt i dette vanskelge fattige følelser, som kom og gikk, slik jeg ikke ville oppleve, var så ukjent for meg. Uff. Jeg hadde ikke mange tårer, men sinne, mest på meg selv. Det har blitt juli og nye dager, ikke stresse slik som det i sommer juni, fint vær, herlig på en måte og lettere for lyset ute hjalp til å være også lys i sinn. “SMIL”, gjør oss glad å møte et menneske ute på veien, “SMIL”, og du vil oppleve, “SMIL”, igjen, det gir meg mye, kanskje jeg gleda en spesiellt i dag, med å se andre mennesker som kanskje også bærer tung, kan vi smile om vi ikke føler det der og da, det vil også hjelpe meg personlig i min situasjon i dag. hver dag, om vi gir et, “SMIL”, og vi opplever det i dag. Det er bra for alt å smile, ikke sant!!??? En god latter forlenger liv, ja, har hørt vi kan bli frisk av det om vi er syk. Tusen takk, for gode råd i DAG OGSÅ. Hilsen fra meg. <3


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid