Ta tilbake din sanne identitet

Ta tilbake din sanne identitet

Etter en livskrise der vi opplever store endringer i livet, er det viktig å ta tilbake sin sanne identitet. Det koster krefter å være noe som vi ikke er, og det å miste seg selv leder ofte til depresjon.

For å ta igjen vår identitet etter en krise, må vi se på oss selv og ikke skylde på noen andre.

Hvilke overbevisninger vi klamrer oss til, hvilke avgjørelser vi har tatt pga smerten kan være roten til utfordringene i dag. Det kan også hindre oss i å føle fullt ut.

Ved å identifisere og endre overbevisninger og følelser som skaper smerte for oss selv og de rundt oss som vi er glade i, vil det gi oss en mye større mulighet for å få en god fremtid.

Mesteparten av det vi kaller vår identitet, kommer fra valg vi har tatt. Hva vi velger å fokusere på, hvilke ferdigheter vi utvikler, hvordan vi forholder oss til andre, hvordan vi ønsker andre skal se oss osv.

Mange av oss glemmer at kilden til vår identitet er valg. Vi blir det vi tror er forventet av oss. Det kan være vanskelig å se oss selv utenfra, og gjøre endringene som kreves for å ta tilbake vår sanne identitet.

Vi har alle sett noen som har røykt i 20år se seg selv som en røyker og slutte. Vi har alle sett mennesker som aldri før har trent, plutselig begynner å trene daglig i voksen alder. Vi har alle sett de som giftet seg først gang for sikkerheten, og giftet seg igjen for kjærligheten.

Hvem sier at en mann ikke kan være sårbar og sensitiv? Hvem sier at en kvinne ikke kan være feminin, sårbar og samtidig sterk?

Frykten som har beskyttet oss tidligere fra sårbarhet og åpenhet, begrenser oss senere.

Jeg utfordrer deg til å utfordre den begrensede identiteten.

Velkommen til kveldens webinar med tema vår identitet. «Hvordan gjøre seg selv ressurssterk selv i en vanskelig tid». Onsdag 10. februar kl. 21:00. Klikk link for påmelding https://kevinfroystadlevsterkt.lpages.co/samlivsbrudd/

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid