Peptalk


Hvis du ønsker ett gjennombrudd og en endring i livet må du forstå at du er ansvarlige for ditt liv. 

"Men Kevin, du forstår ikke." "Min kone, mann, mor, min far, min søster, min bror, corona..."

Jeg er likegyldig til hva din unnskyldning er. Hva jeg vet, er at alt er ett resultat av tidligere valg. Desto fortere du innser det, jo raskere tar du styrken din tilbake.

Når du bruker livet ditt på å skylde på andre for din egen situasjon, så gir du bort styrken din til andre. Det er på tide å ta styrken tilbake!

Du må begynne å tro på deg selv igjen.

Du må begynne å stole på deg selv igjen.

Jeg kan vise deg en mann uten armer og ben som er lykkelig gift og leder en 10 mill dollar business. Jeg kan vise deg ei.......Jeg kan vise deg......

Hva er din unnskyldning? Jeg vet ikke med deg, men selv kom jeg til ett punkt i livet der jeg skjønte at jeg ikke levde mitt fulle potensiale. Jeg bestemte meg for å leve fullt ut etter at min bror døde, bare 30 år gammel.

Bevis for deg selv at noe du trodde var umulig er mulig å få til. Bry deg ikke så mye om din forhistorie frem til nå. Vær mer opptatt av hvem du må bli for å oppnå det du ønsker.

Problemet er at du har løyet så lenge til deg selv at du ikke vet hvem du er lenger. Bestem deg for hvem du vil være. Definer hvem du er. Skap den personen du ønsker å være. Ta de grepene den personen ville tatt.

Det er aldri for sent å bli den beste utgaven av deg selv. Det er aldri for sent å bli den personen du alltid har ønsket å bli. Om du bestemmer deg for det, så er den dagen her og nå, ikke en dag. En dag leder til ingensteds.

Du vil alltid gjøre mer for andre enn deg selv. Gjør det for dine barn. Sett ett godt eksempel. Ønsker du at de ser opp til deg og tenker: "Jeg vil bli som deg en dag", eller ønsker du at de ser ned på deg og tenker: "jeg vil hvertfall ikke ende opp sånn"? Du kan enten bli ett eksempel eller en advarsel. Bli det eksempelet du ønsker å sette, for dine barn og for verden.

Bli den endringen du ønsker å se i verden. Den eneste muligheten vi har til å overleve som rase er å bli bedre mennesker. Det handler om deg, din familie og hva du vil etterlate deg.

Det eneste jeg vet sikkert er at vi alle skal dø en dag. Når din siste dag har kommet og du ligger på dødsleiet, vil du fortsatt være bitter eller ønsker du heller å være takknemlig for livet? Ikke prøv å tilpass deg, bare vær deg selv. Du er fantastisk slik du er. Det er forskjellene som gjør livet magisk. Se på alle ulikhetene i på jorden, livet elsker ulikheter. Du vil forstå hvor vakker du er når du er sammen med mennesker som setter pris på deg.

Velkommen til. «Hvordan gjøre deg ressurssterk selv i en vanskelig tid.» Onsdag kveld 21. april kl. 21:00 Klikk link for påmelding: https://kevinfroystadlevsterkt.lpages.co/samlivsbrudd/

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid