Når vi opplever tap

Føler du deg holdt tilbake av et tap som stopper fremgangen din?

Har du problemer med å smile og kjenne på følelsen av kjærlighet, moro og glede?

Hvor mye av tiden og energien din bruker du på å slite med følelser av å ha mislykkes med noe som tilhører fortiden?

Hvordan ville det være å gjenvinne friheten i følelseslivet ditt slik at du kan oppleve glede, lek og kjærlighet igjen?

Vi kan overvinne tap og finne følelsesmessig frihet, uansett hvilke tap eller vanskeligheter vi opplever.

For enhver forelder som har mistet et barn, får de en følelse av at de kunne ha beskyttet dem bedre og siden de døde, har de mislyktes med det.

Foreldre føler dette selv om det ikke er mulig å forhindre dødsfallet. Det er ikke en logisk reaksjon, det er emosjonell reaksjon og det kan ødelegge livet om man blir værende der.

Vi trenger ikke nødvendigvis å miste et barn for å gå i sorgfasen, det kan skje selv ved et samlivsbrudd. Det kan også skje i et samliv om man ikke får dekket sine grunnleggende behov.

Når vi mister en viktig kilde til kjærlighet, er en av måtene vi holder fast ved den på å få kontakt med oss ​​selv. Vi får kontakt med oss selv når vi går inn og føler smerte, skyld, skam eller mislykkethet.

Når vi blir sittende fast i en posisjon av hjelpeløshet og sorg, er det alltid et svar inni oss som vi ikke har lyttet til som kan sette oss fri fra sorgen.

Elizabeth Kubler-Ross beskrev fem stadier av sorg, som er en beskrivelse på hva vi går gjennom når vi føler på tap. Uansett hvordan tapet er. Man kan også føle på dette tapet gjennom en livssorg. Når livet ikke ble som vi hadde sett det for oss.

De fem stadiene som Elizabeth oppdaget er verktøy som hjelper oss til å forstå hva vi går gjennom ved følelsem av tap. Vi trenger ikke gå gjennom alle stadier, eller i den rekkefølgen som Elizabeth foreslår er mest vanlig. Utfordringen er å bli sittende fast på et av stadiene, sier Elizabeth.

Kunsten er å komme seg videre, smerte vil det alltid være, det er et tegn på liv. Det er en del av livet. Lidelse er noe helt annet, det kommer av å sitte fast og miste troen på at det finnes håp.

Vi skal gå gjennom 5 steg for å ta oss gjennom sorgen i kveld på webinaret. «Hvordan gjøre seg selv ressurssterk i en vanskelig tid.» kl. 2030.

Klikk link for påmelding; https://webinar.kevinfroystad.no/

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


 • Sabena

  Hei kevin
  Jeg fikk ikke med meg tidligere webinaret .Er det mulig å se reprise?

  Mvh
  Sabena

 • Rita Syvertsen Lunde

  Hei Kevin.
  Har stor sans for det du skriver og snakker om her, men fikk dessverre ikke med meg webinaret i går kveld. Er det mulig å se i reprise? Evt opptak?
  Mvh Rita


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid