Lidenskap og kjærlighet

Lidenskap og kjærlighet.

Hvordan kan du gjenskape tillit i et forhold med en partner som du føler har begått feil mot deg i fortiden? Hvordan er det mulig å komme over årevis med skuffelser i forholdet? Hvordan kan vi klare å skape et helt nytt og bedre forhold med samme partner som vi har hatt i årevis?

Det finnes strategier på å endre forholdet til det bedre uansett hva man står i og hva man har gått igjennom sammen. Her er noen av dem.

 1. Ta 100% ansvar for forholdet ditt. Forhold er ikke en 50/50 deal. Begge må gi 100 prosent.
 2. Forstå og møt hverandres 6 grunnleggende behov. Mål behovene utfra hvordan de blir møtt. Sjekk dem regelmessig slik at du vet at partner føler seg tatt godt ivaretatt.
 3. Skap ritualer for både å gi og ta imot. Hold de ritualene i live, de vil holde lidenskapen og kjærligheten i live.
 4. Inspirer tillit hos hverandre ved å vise konsekvent ærlighet. Sørg for at din kjære kjenner til din gode intensjon hver dag.
 5. Heal alle sår ved å konsekvent bruke kjærlighet og aksept. Kjærlighet vil heale alle sår og fikse problemer som ingenting annet kan fikse.

Velkommen til webinaret. «Hvordan gjøre seg ressurssterk i en vanskelig tid» i kveld kl. 20.30. Da skal vi lære hvordan vi kan gjøre oss ressurssterke, hvordan vi kan skape en ny start, og vi skal innom hvordan lidenskap og kjærlighet skapes.

Klikk link for påmelding, det er gratis. https://webinar.kevinfroystad.no/

Lev Sterkt og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


 • Therese

  Hei Kevin! ☺️
  Jeg hadde meldt meg på webinaret ditt i går kveld, men ble dessverre forhindret i å delta.
  Skulle så gjerne ha fått det med meg for å få hjelp og inspirasjon, til dette med å kunne snu noe som for oss har blitt veldig vanskelig og kjørt seg fast i en slags forheksende negativ loop i forholdet, noe det hadde vært sårt behov for og helt avgjørende ifht å videre kunne få/bygge en fremtid sammen.
  Er det noe mulighet for å kunne se webinaret sånn i etterkant på noen måte, for meg/(oss) som hadde meldt seg på, men ikke fikk det med seg i går kveld??
  Har lest litt her på siden din og ville bare formidle at du som person har en meget fin, kunnskapsrik, informativ og imøtekommende utstråling og væremåte i dine presentasjoner. Tusen takk Kevin, det skaper tillit!
  Med Vennlig hilsen Therese Rebekka.

 • Kevin

  Det varer til 23 :)

 • Anniken

  Hei ,Hvor lenge varer Webinaret ikveld?


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid