Lidenskap og kjærlighet

Lidenskap og kjærlighet

Vi ønsker alle å oppleve å leve i lidenskap og kjærlighet. Det oppleves når man blir bestevenner med en sterk intimitet, og en så sterk tillit at selv en krangel kan være sexy.

Etter samtaler med hundrevis av mennesker som har gått gjennom samlivsbrudd ser jeg klart et mønster for at dette ikke skjer. Vi har en tendens til å sette en høyere standard for vår partner enn hva vi gjør til oss selv, og så lenge vi går inn i et forhold for å få, så byr det på utfordringer. Vi mennesker er ofte mye sterkere i forholdet vårt til barna våre, økonomien, jobben og venner, enn hva vi er i vårt intime forhold.

Hvorfor er det slik?

En kjæreste har tanker, følelser og oppførsler som er helt annerledes enn oss selv. Vi har sterke følelser for personen, og elsker den samtidig som vi møter vår største frykt. - Frykten for at dette ikke skal vare. Den frykten er starten på utfordringer i forholdet. Hva er da løsningen?

Vi tror at livet blir vår biografi. Vi tror at de som blir født inn i en suksessrik familie med kjærlige foreldre og et lykkelig ekteskap, har større mulighet for å lykkes. Slik er det absolutt ikke. Det er nok av bevis for at de som har all grunn til å lykkes ikke gjør det, - og motsatt.

Den aller viktigste ferdigheten vi trenger å mestre i livet for å lykkes i forholdet, med jobben eller økonomien er følelsesmessig styrke. Følelsesmessig styrke er en ferdighet som kan og må trenes opp gjennom livet. Det er noe som trenes opp ved å pushe oss selv gjennom vanskelige tider.  

Når vi har et fantastisk forhold, er det basert på fantastiske følelser. Hvor lenge kan de vare?

Jeg har studert arbeidet til Cloe Madanes (som jeg mener er best på forhold i verden). Hun mener at følelsene kan vare livet ut. At lidenskap og kjærlighet ikke er flaks, men at det er noe som skapes av to sjeler som er klar for det. Klar for å elske, selv om det er utfordringer, selv om der er smerte, selv om der er problemer.

Velkommen til webinaret, hvordan gjøre ressurssterk selv i en vanskelig tid, i kveld kl 21:00. Klikk link for påmelding: https://kevinfroystadlevsterkt.lpages.co/samlivsbrudd/

Lev Stekt, og gå for lidenskap og kjærlighet.

Kevin 


Eldre Nyere


  • laDuZozTf

    JKCnHZhEqbRN

  • olAOkhExP

    hWUFulLX


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid