Følelser er vår drivkraft på godt og vondt

Klikk på bilde for å se video:

Hundrevis av studier viser at følelser er vår drivkraft. Vi kan gjøre det utroligste for kjærlighet og andre positive følelser. Følelser som frykt, angst og depresjon tar derimot kreftene fra oss.

 

Følelser er det som trigger oppførsel vi ikke liker selv, og samtidig er det følelser som får oss til å gjennomføre. Endring er aldri et spørsmål om evne, det er alltid et spørsmål om motivasjon. Vi vil aldri klare å endre en oppførsel om vi ikke forstår følelsen som trigger den.

 

Vi ønsker alle å unngå smertefulle følelser, og når vi ikke forstår at vi kan kontrollere våre følelser, gjør vi det vi kan for å unngå de. Vi lever da utenfra og inn som jeg kaller det, og vi gjør det vi kan for å endre de ytre omgivelsene for å slippe de vonde følelsene.

 

Hvis vi har frykt for å bli avvist, så unngår vi å ta kontakt. Vi unngår gjerne å søke på en jobb for å unngå følelsen av å kjenne seg avvist. Vi unngår gjerne å gjøre noe som vi ønsker å gjøre grunnet frykt for å feile. Vi unngår gjerne å elske i frykt for å bli såret. Vi gjør det vi kan for å unngå den ukomfortable følelsen som vi tror vi ikke kan kontrollere. Følelsene har da kontroll over oss istedenfor at vi har kontroll over de. Vi tror at følelsene skjer oss på grunn av det som skjer rundt oss. Det vil beskytte oss på kort sikt å unngå de, men det skaper mye større problem på lang sikt.

 

Hvis vi skal leve sterkt og ta lederskap i vårt liv, må vi ta lederskap over følelsene og la de virke for oss og ikke imot oss. Følelser er et signal på at vi må ta grep. Har vi følelser vi ikke ønsker, er det signal på at noe må endres. Alle følelsene våre har en positiv hensikt, de forteller oss noe. Hva får angsten deg til å lengte etter? Kan det være lengselen etter å bli elsket?

 

Følelser er frekvenser. Alt beveger seg, alt er frekvenser. Hvert ord og tanke er frekvenser ifølge den anerkjente forskeren Dr. David R. Hawkins.

 

Kjennetegn på lavfrekvente energier er følelser som frykt, angst, stress, misunnelse og sjalusi. Høyfrekvente følelser er frihet, kjærlighet, entusiasme og glede.

 

Følelsene våre kommer fra tenkningen vår, og mange sliter med å håndtere følelsene. Også mange svært suksessrike sliter med å handtere sine egne følelser. Elvis var et eksempel på det. Han fikk alle andre til å føle seg bra med sitt talent, men håndterte ikke sine egne følelser.

 

Vi kjenner oss alle igjen i denne; «Han sa det og det gjorde meg sint!». Hvordan kan noen andre få oss til å føle en følelse som vi ikke ønsker? Følelsene våre er i hjertet vårt, sinnet vårt og det er en del av oss og ikke en del av andre.

 

Det triste er at mange føler bare noen få følelser om og om igjen, og det er følelser som lei seg, frustrert, sint, misunnelig, med flere.

 

De som er lei seg, blir mer lei seg. De som er sinte, blir mer sinte, de som er frustrerte blir mer frustrerte. Hva føler du når det skjer noe i livet ditt som du ikke har kontroll over?

 

Vi skaper et mønster av følelser, som skaper en mening med det som skjer oss. Dette igjen skaper vårt liv. Det viktigste vi kan gjøre er å bli bevisst dette, og bryte mønsteret som vi har hatt.

 

«The same wind blows on us all; the wind of disaster, opportunity and change. Therefore, it is not the blowing of the wind, but the setting of the sails that will determine our direction in life.” -Jim Rohn

 

Velkommen til webinar om følelser i kveld kl. 21:00. Hvordan føle bra selv i en vanskelig tid. Klikk link for info og påmelding: https://kevinfroystadlevsterkt.lpages.co/samlivsbrudd/

 

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

 

Kevin


Eldre Nyere


  • uJcfwXkSFI

    EVehgIFbJUTimnW

  • oxQSaEWi

    slmkufBhVCGZNzPd


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid