La samlivsbruddet bli ditt gjennombrudd.

For å bryte gjennom det vanskelige du står i, må du bli bevisst dine følelsesmessige ressurser. Du vil da finne styrke til å gjøre de nødvendige endringene.

Vi kan alle forandre oss, men vi må virkelig ønske det og være villig til å gjøre det som er nødvendig for å bryte gjennom. Først da vil vi finne en ny måte å håndtere problemer på. For å klare det, må vi først endre meningen med det som skjer oss. Da endres følelsene, og vi får krefter til å endre handling og oppførsel.

Resultatet av handling og oppførsel definerer livet.

Vi har to verdener vi trenger å mestre som mennesker. Vi trenger først og fremst å mestre vår ytre verden. Den har vi liten kontroll over. Mange lever i frustrasjon over at det de ønsker ikke skjer, lever i frykt for at det som er uønsket kan skje, eller lever i sorg og fortvilelse over det som har skjedd. Vi har innflytelse på vår ytre verden, men vi har ingen kontroll over den.

Vi kan derimot lære oss å ta kontroll over vår indre verden, med tenkningen, meningen og følelsene som vi skaper.  

Ved å redefinere meningene du har gjort opp rundt samlivsbruddet ditt, kan du få brukt mer av deg selv og ditt potensiale. Når vi ser ting som verre enn det egentlig er blir vi stående fast, og vi får vanskeligheter med å se frem mot en positiv fremtid. Der er fire deler av oss som vi kan bruke som en metafor for å endre meningen med det som skjer oss og gjøre oss ressurssterke. Disse sidene blir kalt arketyper. Alle har en kriger i seg, men det finnes også en magiker, en elsker og en hersker.

KRIGEREN.

Krigeren i oss representerer handling og styrke. Dette er den sterkeste, mest intense delen av oss. Krigeren er kraftig og fokusert på handling. Krigeren angriper problemer. Denne arketypen kan engasjere ditt fulle emosjonelle engasjement for å løse problemer.

MAGIKEREN.

Magikeren i oss representerer fantasi, intuisjon og humor. Når du først har engasjert deg fullt som en kriger, vil det å finne magikeren oppmuntre deg til å bryte mønstre. Til og med mønsteret ved å være en kriger. Magikeren er herlig ærlig og bruker humor som en snarvei. Magikeren forteller den usagte sannheten om situasjonen og finner alternative løsninger. Magikeren kan løsrive seg fra hva som helst, observere og finne magien i alt. Magikeren kan knipse med fingrene og endre ting andre blir opprørt over. Mens krigeren må gjøre ting gjennom styrke, kraft og handling, kan magikeren gjøre det med magi og humor.

ELSKEREN.

Elskeren i deg representerer den dypeste følelsesmessige forbindelse med andre og med omverden. Kjærlighet er grunnlaget for følelsen av samvittighet og medfølelse for andre. Det er her du vibrerer med livet og kobler deg til deg selv og andre mennesker. Det er her din dypeste kjærlighet er - en kjærlighet som ikke har noen betingelser, en kjærlighet som består av den reneste delen av hvem du er.

HERSKEREN.

Herskeren er som en konge eller dronning med enorm kunnskap, visdom og integritet. Herskeren kommanderer ikke, men tar gode valg i stedet for å overreagere. Andre navn for herskeren er kongen eller dronningen, visjonæren, grunnleggeren, gudinnen eller presidenten.

Disse arketypene finnes i oss alle, men de er ikke alltid i balanse. Noen ganger kjører krigeren showet, og da kommer handlingen fra samme perspektiv. Når bare ett perspektiv kjører showet, blir det fort utfordringer.

Tenk på det du opplever nå, smerten og problemene du opplever ved samlivsbruddet. Se så på problemet gjennom personligheten til hver av disse arketypene.

Hva vil krigeren i deg gjøre? Hva vil magikeren i deg gjøre? Hva vil elskeren i deg gjøre? Hva med herskeren?

Dette er en måte å endre persepsjonen på, som kan endre meningen med det du står i. Endrer du meningen, endres også følelsene. Endres følelsene, vil du bli ressurssterk nok til å få et gjennombrudd og kunne fremover igjen.

Vi trenger alle en positiv femtid å se frem mot for å leve et rikt liv. Bli med på Lev Sterkt – webinaret, onsdag kveld kl. 20 for å lære mer.

Klikk på link for påmelding;

https://webinar.kevinfroystad.no/lev-sterkt-webinar/  

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.levsterkt.no


Eldre


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid