Hvordan skape varig endring?

Hvordan skape en varig endring. 

Vi har alle sammen drømmer..... Vi ønsker alle å tro at vi kan gjøre en forskjell for noen, at vi kan berøre noens hjerte på en spesiell måte. Vi har alle en visjon for hvordan livet skal være og hvordan det skal leves. For mange har dette blitt til skygger som drukner i livsutfordringer, frustrasjon og rutiner.

Disse drømmene har forsvunnet for mange, sammen med viljen til å gjøre endringer som kreves. Som følge av det sitter man ofte igjen med frykt, sinne og depresjon i stedet.

Mitt mål og ønske er å tenne gnisten igjen hos disse menneskene, slik at de igjen kan oppleve hvor rikt livet er og hvor godt det kan være å leve. Selv lever jeg ett enormt rikt liv i dag, det betyr ikke at det er uten utfordringer og smerte. Kunsten er å ikke leve der.

Frykt og sinne ødelegger manges liv, takknemlighet er selve motpolen og kuren mot frykt og sinne. Visste du at 5 min i frykt og sinne setter ut vårt immunsystem i 5 timer?

Jeg ønsker å lære bort tre viktige prinsipper som har gitt meg en varig endring. Prinsippene er enkle og på samme tid ekstremt kraftfulle. Disse prinsippene kan brukes til å skape en personlig endring, som også vil endre alt rundt deg.

1. Hev din standard.

Når du ønsker en endring, må du heve din standard. Skriv ned alt du ikke lenger aksepterer i livet ditt, skriv ned alt du ønsker å være.

2. Endre dine begrensende overbevisninger.

Hvis du hever din standard, men samtidig tror at du ikke kan klare det, så vil du ikke forsøke engang. Du vil heller ikke oppnå kontakt med ditt indre mot eller din indre styrke. Våre overbevisninger er det som forteller oss hva vi selv tror er mulig eller ikke. Hva vi kan eller ikke kan. De påvirker hvilke tanker vi spinner på, følelser som vi skaper, hvilke grep og valg vi tar. Å endre begrensende overbevisninger er sentralt for hvilken som helst endring i livet vårt. Vi må utvikle en sikkerhet om at vi kan klare å heve vår standard før vi kan lykkes med å få det til.

3. Endre dine strategier.

Min erfaring er at om du setter en ny standard og du selv tror på at du kan klare det, så vil du finne en strategi eller lage en ny. Du vil simpelthen finne en ny vei. Kunsten er å finne noen som allerede har gjort det du ønsker å oppnå. Lær hva de tror på, lær hva de tenker og lær av hva de får til. 

Mitt mål er å hjelpe deg til å heve din standard. Vi starter først med å oppdage hvor den er i dag. Jeg ønsker å hjelpe deg til å bli klar over dine begrensende overbevisninger og hvordan de hindrer deg i å oppnå ditt potensiale. Begrensende overbevisninger kan endres til langt mer støttende overbevisninger.

Jeg ønsker å vise deg strategier for hvordan du kan føle bra og ha det bra, selv om der er utfordringer, smerte og vanskeligheter i ditt liv.

Velkommen til gratis webinar onsdag kveld 19. mai kl 20:00 «Hvordan gjøre seg ressurssterk selv i en vanskelig tid.» Klikk link for påmelding: https://webinar.kevinfroystad.no/

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid