Hvordan kunne han/hun?

Hvorfor gjør de andre som de gjør, og hvorfor gjør vi som vi gjør?

Vi mennesker har drivende krefter i oss på både godt og vondt som gjør at vi gjør som vi gjør. Mange kontakter meg fordi de forstår ikke hvorfor partnere gjør som de gjør. Det kan være en partner i ett intimt forhold, partner i business, eller en venn.

Jeg får også daglige henvendelser fra mennesker som ønsker å gjøre endringer i livet, men som ikke klarer å gjennomføre det. De er frustrerte over seg selv og sinte, for de vet de må ta grep, men klarer allikevel ikke å endre egen situasjon.

Mange prøver å endre oppførselen, som er effekten, uten å forstå årsaken til selve oppførselen.

Ferdigheter som vil kunne hjelpe deg til den endringen du ønsker, er å forstå kreftene smerte og glede og lære hvordan bruke dem. Om vi ikke forstår disse to kreftene, så lever vi i en reaksjon i stedet for å ta styring selv.

Tenk over følgende: Hvorfor gjør du ikke det du vet du burde gjøre? Hvorfor utsetter du det?

Svaret er enkelt. Du tror at å gjøre det gir mer smerte enn å ikke gjøre det. Smerte er den største motivasjonsfaktoren for oss. Vi gjør mer for å unngå smerte enn hva vi gjør for å oppnå glede.

Noen ganger utsetter vi det vi må gjøre så lenge at smerten blir så stor ved å ikke gjøre det, at vi gjør det først når vi er nødt for å gjøre det.

Smerten er da større ved å ikke gjøre det enn å gjøre det.

Hva hindrer deg fra å leve i lidenskap og kjærlighet? Hva hindrer deg fra å spise sunnere og trene?
Hva hindrer deg i å ta kontroll over økonomien din? Hva hindrer deg i å ta kontroll over tiden din?

Selv om vi vet at å ta tak i dette vil føre til ett mye rikere liv, så unngår de fleste av oss å ta grep fordi vi assosierer mer smerte ved å ta tak og gjøre endringer, enn å være der vi er.

Klart du kan bli avvist og såret når du åpner deg opp og elsker fullt ut før du er sikker.

Klart du kan synes det er veldig smertefullt om vekten din går opp igjen uansett, selv om du spiser sunt og trener.

Og hva om du gjorde investeringer i økonomien din for å få en bedre økonomi i fremtiden, og du tror du vil tape pengene. Du vil selvsagt unngå det.

Så hvorfor prøve?

Hvordan ta kontroll over kreftene smerte og glede er noe av tema for kveldens webinar kl21:00. «Hvordan gjøre ressurssterk i en vanskelig situasjon». Klikk link for påmelding https://webinar.kevinfroystad.no/

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp. Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid