Hva kreves for å lykkes i et forhold?

Hva kreves for å få til et godt forhold? Dette er et spørsmål som mange stiller i en situasjon der forholdet er vanskelig, eller når man opplever brudd.  

Jeg ønsker å gi deg noen tips som jeg lærte av relasjonsekspert, Dr. Cloe Madanes. 

Ønsker du et godt forhold må du vite hva du er ute etter. Jeg vil hjelpe deg å definere hva du er ute etter.

Ønsker du en partner som er en fornøyd kunde av deg, eller ønsker du en partner som beundrer av deg, som er en «fan» av deg?

En kunde (partner) som tenker at du er helt ok, forsvinner gjerne når de får et bedre tilbud. En kunde (partner) som beundrer deg, som er en «fan» av deg, går ikke videre selv om de får et bra tilbud andre steder.

Apple var på konkursrand og ble et av de mest suksessrike selskapene i verden grunnet sine «raving fans»

Hva kreves for at din partner skal bli din beundrer, en «fan» av deg?

Det første man må gjøre, ifølge Dr. Madanes, er å finne ut hva det er man ønsker, og hvilken person man selv må bli for å tiltrekke seg og beholde en person man ønsker. 

Du kan ikke være egoistisk og tenke mest på deg selv, og samtidig tiltrekke deg en omsorgsfull partner som ønsker det aller beste for alle.

Du må bli den personen du selv ønsker for å tiltrekke deg den personen. Mange har en lang liste over hva de ønsker, men ikke en liste over hvordan de selv trenger å bli for å komme dit. Det er en av utfordringene.

 

Hva er de nødvendigste tingene du ønsker i et forhold?

 

Når du har funnet svaret på det er det neste å finne ut hva partner ønsker. Hva er deres behov? Hva ønsker de, og hva er det de absolutt ikke ønsker? Hva er deres frykter?

Livet er en dans mellom hva du ønsker aller mest og hva du frykter aller mest. Hvis du ikke vet hva din partner ønsker mest og frykter mest, da er du ikke nok partner til at de blir din «fan».

Da prøver man å gjøre det som virker best for seg selv, og slik får man ikke en beundrer.

Når du vet hva du ønsker, du vet hvilken person du trenger å bli, og du vet hva partner ønsker og ikke ønsker, da er siste steget å komme dit hvor man naturlig gir partner det de ønsker og trenger. Merk deg forskjellen på det og «pleasing».

Det er viktig å gå inn i forholdet med ønske om å gi, ikke få. Det er først da vi kan lykkes med å få partneren til å bli en beundrer av deg, en «fan» av deg.

En likeverdig partner vil gjøre det samme for deg. Om det ikke skjer etter 6-12 måneder, vet du, ifølge Dr. Madanes, at det ikke er riktig partner. Selv om du ga alt er det ikke bortkastet. Du har fått trent kjærlighetsmuskelen, og med det er du enda bedre forberedt til den riktige partneren i fremtiden. Du har vokst og blitt en mer optimal partner, og en optimal partner har større mulighet for å skape det optimale forholdet.

Dette og mye mer skal vi prate om på kveldens webinar kl. 18. Velkommen til «Hvordan gjøre seg ressurssterk i en vanskelig tid».

 

Klikk link for påmelding; https://webinar.kevinfroystad.no

 

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

 

I kjærlighet. Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid