Hemmeligheten til gjennombrudd.

Hemmeligheten til gjennombrudd.

Hva er gjennombrudd? Det er øyeblikket der alt endrer seg. Da det som så umulig ut, plutselig ble mulig. Gjennombrudd er årsaken til at mennesker lykkes. Hvis det er tilfellet, hva skaper så ett gjennombrudd?

Kan du huske en gang du hadde gjennombrudd? Mulig du sluttet å røyke? Kanskje du startet å trene? Du sluttet gjerne i en jobb du ikke trivdes i? Den gangen du forlot noen som behandlet deg dårlig? Vi kan lære noe av hva vi gjorde da vi fikk ett gjennombrudd, og med det skape flere.

Du endret garantert en eller flere av disse ingrediensene for gjennombrudd.

STATE – STORY – STRATEGI

Strategi. La oss først se på hva strategi er. En strategi er en oppskrift, og vi kan alle lage verdens beste sjokoladekake om vi får tak i oppskriften. Det mange ikke vet, er at det finnes en oppskrift for det aller meste. Det finnes oppskrifter på hvordan du kan få mye energi og en god helse. Det finnes oppskrifter på hvordan du kan føle deg bedre, selv om det stormer rundt deg. Det finne oppskrifter på hvordan lykkes i ett forhold. Det finnes oppskrifter på hvordan du kan oppnå økonomisk frihet osv.

Hvis det bare var strategier som skulle til, ville vi alle hatt flere gjennombrudd på flere områder av livet allerede. Utfordringen er at strategiene utgjør kun 20 prosent. Oppskrifter er ikke problemet, de finnes over alt på internett.

Story. Vi har alle en story, og for å få ett gjennombrudd må vi endre vår story. Mennesker som får gjennombrudd i livet, gir slipp på storyen om at de ikke kan gjøre det. Storyen om at de er for gamle, eller tykke, eller for unge, eller at de mangler penger, tid og kunnskap. De som får gjennombrudd, har en story om at de finner en vei å gjøre det uansett. En bedre story vil gjøre at du finner en bedre strategi. For å klare å endre vår story, må vi endre vår aller viktigste ingrediens for ett gjennombrudd som er vår state (tilstand).

State. Vi utvikler alle følelsesmessige mønstre av tilstander som filtrerer hvordan vi ser på livet vårt. Dette påvirker vår story om hvem vi tror vi er, hva vi tror vi kan gjøre og hva vi er verdt. Det er derfor tilstanden vi befinner oss i som påvirker oss aller mest til å finne en ny strategi og endre vår story. Ved å endre din tilstand og story så vil du enten finne en strategi eller lage en ny strategi. Du vil enten finne en vei eller lage en ny vei for gjennombrudd og endring i livet.

Hvordan vi best mulig kan endre tilstand, er et av tema på webinar onsdag 31. mars kl 21:00. Klikk link for påmelding. https://kevinfroystadlevsterkt.lpages.co/samlivsbrudd/

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid