Aksept er nøkkelen til en ny fremtid.

Aksept er nøkkelen til en ny fremtid.

Han ringte meg i fortvilelse for han visste ikke hva han skulle gjøre.

Her kjørte han opp og ned gaten til x en i håp om å få et glimt av henne. Han kjørte til hennes nærområde for å handle i håp om å treffe på henne. Han ville selvfølgelig si at han var der tilfeldig. De var gode kjærester helt til de hadde en krangel. Etter det forsvant hun, og stengte han ute fra sosiale medier.

Mitt råd til han er å akseptere. "Hva" sier han, "hva mener du?"

"Aksepter at hun gikk fra deg. Aksepter at du savner henne. Aksepter at du blir avvist. Jo mer du kjemper mot desto sterkere blir besettelsen på at du må ha henne. Jo mer du forfølger henne desto mer vil hun trekke seg bort."

Når vi befinner oss i en situasjon vi ikke liker, har vi alltid flere valg. Det kan være veldig vanskelig å se at vi har flere valg når vi er ressurssvake.

Vi kan endre situasjonen. Vi kan trekke oss bort fra situasjonen. Vi kan akseptere situasjonen.

Utfordringen med livet, er at livet gir oss mye som vi ikke kan gjøre noe med. Når vi tror og føler at dette skjer mot oss, gir det smerter. Vi føler en enorm motgang i livet, og motgang er tungt. Det krever mye energi og krefter.

Hva om utfordringene også kan være noe som skjer for oss og ikke mot oss?

Jeg har to nøkkelord jeg ønsker å dele i dag, som vil gjøre livet ditt mye rikere.

Aksept og tillit.

Når vi ikke kan endre situasjonen eller trekke oss bort fra situasjonen, bør vi heller akseptere situasjonen. Vi bør ha tillit til at det som skjer oss, skjer oss av en grunn. Det skjer for å gi oss utvikling og vekst.

For å komme inn i en ressurssterk tilstand, så må vi bruke tid på å akseptere det som har skjedd og virkelig tro på det. Vi må forstå at livet tok oss gjennom disse erfaringene av en grunn.

Aksept er nøkkelen til å avslutte fortid og skape en ny fremtid. Hvis vi ikke aksepterer, så lever vi fortsatt i fortiden. Nøkkelen til en bedre fremtid, er å gi slipp på fortid. Vi klarer ikke å kjøre bil ved kun å bruke speilene. Om vi lever i følelser som bitterhet, harme og hat endres ikke livet fordi vi fortsatt holder fast på fortiden. Om vi fortsetter å gjenta samme følelsesmønstre som tidligere, vil vi henge fast i fortiden, og fremtiden vil forbli den samme.

Derfor er det kritisk viktig å flytte ut fra fortid. Når vi gir slipp på harme, bitterhet og hat, gir vi samtidig slipp på fortiden og følelsene våre endres, energien vår endres og livet vil endres. Svaret på hvorfor finner vi i kvantefysikken. Den lærer oss at vi er energi, vi tar inn energi og vi sender ut energi. Universet er energi og vil gi oss mer av den energien vi er. Likt tiltrekker likt.

If u want love, u need to be love.

Jeg vil gi mine beste råd for hvordan gi slipp på fortiden på mitt webinar i kveld kl. 21.

Velkommen til «Hvordan gjøre seg ressurssterk selv i en vanskelig tid.» Klikk link for påmelding: https://kevinfroystadlevsterkt.lpages.co/samlivsbrudd/  

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.kevinfroystad.no  


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid