Håpløshet og fortvilelse

Håpløshet og fortvilelse.

Et uheldig aspekt ved menneskelige relasjoner er at tristhet kan være en god forbindelse. Det bringer mennesker sammen mye lettere enn lykke.

Hvis du vil ha kontakt med noen og forteller dem om problemene dine er sjansen stor for at du vil få sympati og medfølelse.

Hvis du snakker om din suksess og din lykke er sjansen stor for at de vil finne deg skrytende og du vil gjerne oppleve mindre kontakt.

Mange opplever fordeler ved å holde på "depresjon" og fortvilelse. Disse fordelene kan være en midlertidig lindring, men på lang sikt vil depresjon og fortvilelse være ekstremt ødeleggende for alle involverte.

For å overvinne negative følelser, må vi forestille oss en positiv fremtid å se frem mot.

Når vi har det vondt, må vi få en oversikt over våre alternativer i livet. Det er avgjørende å utforske disse og finne en retning som vil bringe mening og hensikt tilbake til livet vårt.

Uansett tap, er den beste kuren mot sorg å slutte å fokusere på seg selv og hjelpe andre, være raus med kjærligheten og fokusere på å bidra. Uansett hvor ødeleggende tapet er, så er en positiv fremtid alltid mulig for oss. Det gjelder å stoppe frykten, klatre ut av fortvilelsen og finne det vi verdsetter mer enn smerte og tap.

Håpløshet og fortvilelse kan få deg til å føle deg ivaretatt av andre.

Håpløshet og fortvilelse kan også være en måte å bli frigjort fra eget ansvar.

Det første skrittet ut av fortvilelse er å bli klar over fordelene og konsekvensene håpløsheten gir. Og deretter ta en bevisst beslutning om å ikke dyrke håpløsheten og fortvilelsen.

Håpløshet blir noe av tema på kveldens webinar «Hvordan gjøre seg ressurssterk i en vanskelig tid» kl 20.30.

Klikk link for påmelding; https://webinar.kevinfroystad.no  

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid