7 ferdigheter som kreves for å leve i lidenskap og kjærlighet

Ferdigheter for å leve i lidenskap og kjærlighet.

Vi trenger først og fremst forstå oss selv for å kunne forstå vår partner med hjertet. Gjensidig forståelse med hjertet er den viktigste ingrediensen for å gi partneren det de trenger før vi kan bevege oss videre til neste nivå, lidenskap og kjærlighet.

Hva er hensikten med vårt intime forhold?

Det forsterker følelsene, når vi deler vil vi føle mer. Når vi deler en opplevelse i glede, blir gleden dobbelt så sterk. Når vi deler en opplevelse i smerte, blir den halvparten så stor.

 Hva er forskjellen mellom vårt intime forhold og andre forhold?

  1. HJERTEFØLT FORSTÅELSE:

Koble seg til den andres følelsesverden og sette seg i den andres sted. Hjertelig forståelse innebærer å ikke dømme. Dette betyr ikke at partnerne må være enige om alt, men vise respekt for hverandres forskjeller.

For å klare å få hjertefølt forståelse for partner, må vi først ha hjertefølt forståelse for oss selv. Uten dette er det vanskelig å forstå seg selv. Vi trenger å forstå både oss selv og den andre for å forstå hvordan vi fungerer best sammen i ett forhold.

Vi trenger også å ha hjertefølt forståelse for våre barn, så ferdighetene jeg snakker om i dag gjelder ikke bare vår intime partner.

Hvordan oppnås hjertefølt forståelse? Still spørsmål. Er det dette du mener, eller dette? Føler du slik, eller oppfatter du det slik?

  1. GI VÅR PARTNER DET DE TRENGER:

Vi har alle de samme 6 menneskelige behovene. Strategien er å hjelpe vår partner til å forstå hvordan vi kan tilfredsstille disse behovene hos hverandre. Vi trenger å forstå hverandre for å kunne gi til hverandre. Den kjærligheten du føler er den du gir selv, du vil ikke føle den om du holder den tilbake.

Ved stress er sikkerhet og viktighet viktig for oss. Når vi slapper av og alt er ok, er det mulig vi ønsker mer variasjon.

Sikkerhet: Når behovet er trygghet, er det viktig vise du er der for partner uansett. Jeg elsker deg uansett om du er crazy, gal, lei deg eller sint.

Variasjon: Ta initiativ til noe partneren liker og tilby spenning uten at det blir forventet. 

Viktighet: Gi komplementer, både privat og offentlig.

Kjærlighet: Hva er partners viktigste måte å få kontakt på?

Vokse: Alle har noe de ønsker å gjøre mer av. Sett av tid til utvikling ved å lære noe nytt. Alt fra dansekurs, padling, trening sammen osv.

Bidra: Det er to deler av dette behovet, det første er å gi til hverandre, det andre er å gi til andre.

  1. BYGGE TILLIT OG RESPEKT:

Tillit bygges når partner føler du bryr deg og forstår. Respekt er å godta det som er unikt og annerledes ved den andre personen, akseptere hverandres forskjeller og se verdien av hva dette tilfører forholdet.

For å bygge tillit og respekt må vi stole på hverandre, vise gjensidig respekt og bevare gode intensjoner.

  1. LEKENHET, TILSTEDEVÆRELSE OG LIDENSKAP:

Se den positive hensikten til hverandres reaksjonsmønster og oppførsel, spesielt når det oppstår uenigheter og tider med stress. Sikkerhet, tillit og respekt åpner for intimitet, lekenhet og lidenskap.

Ønsker du å vite 3 siste ferdighetene? Bli med på kveldens webinar. «Hvordan gjøre ressurssterk i en vanskelig tid.» Klikk link for påmelding; https://webinar.kevinfroystad.no/

Lev Sterkt, og aldri aldri, gi opp.

Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid