Gjennombrudd

Gjennombrudd.

Vi kan alle forandre oss, men vi må virkelig ønske det og være villige til å gjøre det som er nødvendig for å bryte gjennom våre vante mønstre og finne en ny måte å håndtere problemer på. For å finne en ny måte å håndtere utfordringer på så må vi først endre meningen med det som skjer oss. Vi må endre følelsen for å kunne endre handling og oppførsel.

Resultatet av handling og oppførsel definerer livet.

Vi har to verdener vi trenger å mestre som mennesker. Vi trenger først og fremst å mestre vår ytre verden. Den har vi liten kontroll over. Det er her mange lever i frustrasjon over at det som ønskes ikke skjer, eller lever i frykt for at det som er uønsket kan skje. Vi har innflytelse på vår ytre verden, men vi har ingen kontroll over den.

Vi kan derimot lære oss å ta kontroll over vår indre verden, med tenkningen, meningen og følelsene som vi skaper.  

For å bryte gjennom utfordringer vi står ovenfor må vi oppdage våre egne følelsesmessige ressurser. Ved å finne dem kan vi få styrke til å gjøre endringer som vil løse problemet vi møter.

Der er fire deler av oss som vi kan bruke som en metafor for å endre meningen med det som skjer oss og gjøre oss ressurssterke. Ved å se utfordringene dine gjennom andre deler og sider av deg selv, kan du få brukt mer av deg selv og ditt potensiale. Når vi ser ting som verre enn det egentlig er blir vi stående fast, og vi får vanskeligheter med å se frem mot en positiv fremtid. Det bor en kriger i oss alle. Det finnes også magi, kjærlighet og lederskap. Disse sidene blir kalt arketyper.

KRIGEREN.

Krigeren er handling og styrke. Dette er den sterkeste, mest intense delen av oss. Krigeren er kraftig og fokusert på action. Krigeren angriper ett problem. Denne arketypen kan engasjere ditt fulle emosjonelle engasjement for å løse problemer.

MAGIKEREN.

Magikeren er fantasi, intuisjon og humor. Når du først har engasjert deg fullt som krigeren, vil det å finne magikeren oppmuntre deg til å bryte mønstre, til og med mønsteret av å være en kriger. Magikeren er herlig ærlig og bruker humor som en snarvei. Magikeren forteller den usagte sannheten om situasjonen og finner nye alternative løsninger. Magikeren kan løsrive seg fra hva som helst, observere og finne magien i alt. Magikeren kan knipse med fingrene og endre ting andre blir opprørt over. Mens krigeren må gjøre ting gjennom styrke, kraft og handling, kan magikeren gjøre det med magi og humor.

ELSKEREN.

Elskeren er din dypeste følelsesmessige forbindelse med andre og med omverden. Kjærlighet er grunnlaget for følelsen av samvittighet og medfølelse for andre. Det er her du vibrerer med livet og kobler deg til deg selv og andre mennesker. Det er her din dypeste kjærlighet er - en kjærlighet som ikke har noen betingelser, en kjærlighet som består av den reneste delen av hvem du er.

HERSKEREN.

Herskeren er som en konge eller dronning med enorm kunnskap, visdom og integritet. Herskeren kommanderer ikke, men tar gode valg i stedet for å overreagere. Andre navn for herskeren er kongen eller dronningen, visjonæren, grunnleggeren, gudinnen eller presidenten.

Disse arketypene finnes i oss alle, men de er ikke alltid i balanse. Noen ganger kjører krigeren showet, og da kommer handlingen fra samme perspektiv. Når bare ett perspektiv kjører showet, blir det fort utfordringer.

Tenk på en utfordring du har. Det kan være en intern utfordring eller det kan være en utfordring med ett familiemedlem, en kollega, en venn. Se på problemet gjennom personligheten til hver av disse arketypene.

Hva vil krigeren din gjøre? Hva vil magikeren din gjøre? Hva vil elskeren din gjøre? Hva vil herskeren din gjøre?

Dette er en måte å endre persepsjon på, som kan endre meningen med det du står i. Endrer vi meningen, endres også følelsene. Endres følelsene, vil vi bli ressurssterke nok til å kunne se frem mot en positiv fremtid.

Vi trenger alle en positiv femtid å se frem mot for å leve ett rikere liv. Bli med på webinaret. «Hvordan gjøre seg ressurssterk i en vanskelig tid.» i kveld kl. 2030 for å lære mer.

Klikk på link for påmelding; https://webinar.kevinfroystad.no/

Lev Sterkt, og aldri aldri gi opp.

Kevin www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid