Forstå problem og alt endres.

Vi opplever alle sammen problemer i forhold eller på andre områder i livet. Problem er faktisk bare ett tegn på liv. Spørsmålet er om problemene våre er risikoproblem eller trygge problem?

Risikoproblem involverer avgjørelser som kan ta livet til neste nivå. Det kan være avgjørelser som f.eks å skifte karriere, forplikte seg i ett forhold, starte familie, flytte, flytte hjemmefra, gjøre det slutt osv.

Det kan også være en avgjørelse, der vi f.eks forteller noen at vi elsker dem, noe som gjør oss sårbare, eller vi konfronterer noen med noe som ikke er greit for oss.

Risikoavgjørelser som gir risikoproblem er det som pusher oss inn i vekst. Og vekst er nøkkelen for å ta livet til neste nivå, eller forholdet til neste nivå.

Trygge problem. Skjer når vi ikke tar avgjørelser, vi utsetter. Det igjen kan skape avhengighet (mat-alkohol-partner). Trygge problem skjer også når vi skylder på andre for våre problemer. Det er ikke min feil at jeg sliter, det er fordi...osv. Trygge problem skjer også når vi trekker oss bort fra noe som er ubehagelig som vi bør ta tak i.

Trygge problem virker trygge, de beskytter oss fra våre største frykter. Frykten for å feile. Frykten for å ikke være god nok. Frykten for å ikke bli elsket.

På kort sikt beskytter de trygge problemene oss. På lang sikt er det nettopp trygge problemer som skaper de største utfordringene for oss. Også i forholdet.

Når vi blir presset til å måtte ta en risiko avgjørelse, kan vi utvikle trygge problem fra å distrahere oss fra å ta risiko avgjørelser.

Hvorfor?

Vi er redde for å feile. På bakgrunn av dette så lever vi svakt. Vi lever svakt når vi ikke tør å ta risikoavgjørelser. Nettopp å leve et liv der det viktigste for oss er sikkerhet, vil hindre oss i å leve et liv i lidenskap.

Å forstå hva som hindrer oss fra å ta risiko avgjørelser vil hjelpe oss til å bryte egne mønstre, slik at vi kan ta grep og endre. Veksten ligger i det ukjente.

Jeg vil gå gjennom 6 punkter som tar oss ut av trygge problem i kveld kl 21:00 på webinaret.

«Hvordan gjøre ressurssterk i en vanskelig tid.» Klikk link for påmelding: https://webinar.kevinfroystad.no/

Lev Sterkt, og aldri aldri gi opp.

Kevin

www.kevinfroystad.no  


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid