Spørsmålene er svaret

Spørsmålene er svaret.

Noen føler at de synker lengre og lengre ned i ett sort hull etter samlivsbrudd, og at de ikke kommer seg opp igjen. For å komme oss ut av hullet må vi bli bevisste på spørsmålene vi stiller og hvordan vi kommuniserer til oss selv.

Hvilke spørsmål stiller du til deg selv? Spørsmål endrer fokus. Endring av fokus vil endre hva du tenker. Endring av tenkning endrer hva du føler.

Barn stiller 1000 spørsmål for å lære. Som voksne trenger vi å forstå at vi ofte stiller oss selv spørsmål som tapper oss for krefter. Hvorfor fortsette med noe som ikke virker? Eller noe som ikke føles bra?

Vi kan lære å stille nye og bedre spørsmål.

Hva ønsker du virkelig? Du ønsker å føle bra. Da kan vi heller velge å stille spørsmål som gjør at vi føler bedre, spørsmål som gir oss krefter i stedet for å tappe energi.

De som lever ett bedre liv, stiller bedre spørsmål.

«The important thing is not to stop questioning.” Albert Einstein

Det er stor forskjell på spørsmålene. Hva om han finner en annen? Hva gjør meg så heldig som har deg i livet mitt?

Å lære å stille støttende spørsmål midt i en livskrise er en kritisk viktig ferdighet. Støttende spørsmål bringer inn ressurser som er rundt oss til oss.

Jeg vil lære deg 5 problemløsende spørsmål på webinaret «Hvordan gjøre ressurssterk i en vanskelig tid.» I kveld kl 21:00.

Klikk link for påmelding: https://webinar.kevinfroystad.no/

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid