Forstå gode og dårlige vibber for å ta dine beste valg

Gode vibber og dårlige vibber.

Du har sikker hørt det før, rådet om å følge hjertet eller magefølelsen. Det er ett råd som er mye viktigere enn vi tror, og jeg har studert og erfart hvorfor det er så viktig.

Utfordringen er at å følge hjertet eller magefølelsen er noe helt annet enn å følge følelsene. Bruker vi følelsene som kompass og navigerer etter de, blir det fort vanskelig. Følelsene kan gjøre at vi unngår å gjøre noe som er bra for oss, og som er bra for andre. Følelsene gjør også at vi kan gjøre noe som føles bra, men som ikke er bra for oss eller andre.

Følelser skaper også en atferd. Vi prøver mange ganger å ta atferden uten å se eller forstå underliggende behov og mekanismene som skaper følelsene. Med andre ord kan det å følge følelsene ta livet av oss, og skade de rundt oss.

Det er derfor mange spør andre om råd, «hva skal jeg gjøre»? Utfordringen er at å spør andre om råd, gir råd som ikke nødvendigvis trenger å være riktige for deg. Hvorfor?

Jeg lærte det jeg vil dele med deg nå for 10 år siden, og det er ett kritisk viktig kapittel å lære og forstå.

Se for deg at du skal velge ett par sko, du ser på 10 forskjellige par og velger det paret du liker best. Hvordan vet du hvilke par du liker best? Du velger selvsagt det paret som gir deg flest gode vibber. Det blir tullete å spør noen andre om hvilke par du skal velge, for de vil gi deg råd ut fra hvilke sko som gir dem selv gode vibber.

For å forstå hvordan vi kan ta best mulig valg, må vi forstå noe av kvantefysikken som beviser at vi er energi. Når vi forstår at vi er energi, kan vi lettere legger merke til hvilke valg som forsterker frekvensen vår, og hvilke valg som avbryter frekvensen vår.

Vi trodde at vi bestod av masse helt frem til 1895. Vi trodde frem til da at atomet var den minste partikkelen.

Se min video for kortversjonen på forklaringen om at vi er energi og vibber. Følg mitt webinar i kveld for å lære mer om gode og dårlige vibber for best mulig å kunne ta dine beste valg.

Velkommen til «Hvordan gjøre ressurssterk i en vanskelig tid.» i kveld kl 21:00. Klikk link for påmelding: https://webinar.kevinfroystad.no/

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid