Endring skjer om vi vil eller ikke

Endring skjer om vi vil eller ikke.

 

 

Av og til trenger vi en påminnelse om hva som er nøkkelen til lykke. Vi finner ikke nøkkelen til lykke i ny telefon, pc, bil, hytte, ny jobb eller et nytt hus. Mange av oss har opplevd å jobbe hardt for dette, og når vi endelig oppnår å få det så tenker vi gjerne: «Var dette alt?»

 

 

Det samme gjelder i ett nytt forhold, det kan være fantastisk i starten og når det etterhvert blir en selvfølge, så kan mye av gleden forsvinne.

 

 

Hemmeligheten til glede er derfor vekst og ikke endring. Mange tenker at endring er hemmeligheten og fokuserer på det, men endring skjer automatisk. Alt er i stadig endring, om vi vil eller ikke.

 

 

Det vi trenger å fokusere på er vekst, å bli en bedre utgave av oss selv. Ønsker vi å vokse må vi ta kontrollen selv for å få det til. Ønsker vi å vokse, må vi finne en hensikt, en visjon, noe vi virkelig ønsker, noe som kan dra oss mot vekst.

 

 

Når siste dagen i året kommer, har vi lett for å lage oss nyttårsforsetter. F.eks «Dette året skal jeg gå ned i vekt, derfor skal jeg trene og spise sunt.» Det virker dessverre dårlig fordi det bare er ønsker som pusher oss i stedet for at de trekker oss.

 

 

Alle mål som pusher drives av disiplin, og disiplin er drivstoff kun for en kort periode. Når vi derimot trekkes mot et mål fører det til varig endring. Når vi ønsker det så hardt at vi sliter med å legge oss om kvelden og vi spretter opp om morgenen, da trekkes vi til det og der ligger hemmeligheten til vekst.

 

 

Det neste vi må ha for å vokse, er sterke nok grunner til å trekkes mot vår visjon. Grunnene må være så sterke at de motiverer oss nok til å dra oss gjennom utfordringene og frykten vi møter underveis.

 

 

Frykten stopper oss ikke fra å dø, den stopper oss fra å leve. Bekymringer fjerner ikke morgendagens problemer, de fjerner dagens gleder.

 

 

Endring er universets metode for å hjelpe oss til å vokse. Ingen endring, ingen vekst. Så ikke bekymre deg for endring, det skjer om vi ønsker det

 

 

eller ikke, det er vekst som er nøkkelen og viktig å fokusere på. Fokus på alt vi ikke ønsker, vil hindre oss i vekst. Om vi tviholder på det gamle av frykt for endring, vil også det stoppe oss. Det er knallhardt å tviholde på det gamle, når universet bringer endring på bordet.

 

 

Det samme gjelder tankene våre, vi fokuserer gjerne for hardt på at vi ikke må tenke negative tanker og kan bli frustrerte over oss selv pga de negative tankene. Bekymre deg ikke over negative tanker, og ikke prøv å kontrollere dem. Det beste vi kan gjøre, er å akseptere og observere alle tankene, både de positive og negative. Kunsten er å konsentrere oss om å tenke flest gode tanker. Når vi klarer å tenke mer av de gode tankene, merker vi at de negative tankene stilner.

 

 

Jeg vil gi deg mine beste råd for å vokse på webinaret onsdag 17. mars kl. 21:00

 

 

Velkommen til «Hvordan gjøre seg ressurssterk selv i en vanskelig tid.» Klikk link for å melde deg på: https://kevinfroystadlevsterkt.lpages.co/samlivsbrudd/

 

 

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

 

 

Kevin

 

 

www.kevinfroystad.no

 

 


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid