Endre din story for å endre ditt liv.

 

Endre din story for å endre ditt liv.

Dette er historier som har kommet inn til meg de siste dagene. Når jeg leser disse historiene så skulle jeg ønske at de så det samme som meg. Jeg skulle ønske at jeg kunne gitt dem samme innsikt og forståelse som jeg selv sitter med. Da ville lidelsen tatt slutt og de kunne startet å skape en ny positiv fremtid. Vi trenger alle en fremtid å se frem til.

Når vi lever i fortiden klarer vi ikke å skape en fremtid. Når vi befinner oss i offerrollen og lever med negative følelser så klarer vi ikke å skape en fremtid. Når vi fortsetter å gjøre som vi alltid har gjort, vil ikke resultatet endre seg lenger fremme. Når følelsen av mangel blir dominerende, blir livet enda mer motgang.

Går vi inn i et forhold for å få fordi vi mangler kjærlighet gir det utfordringer. Går vi inn i et forhold for å bli reddet gir det også utfordringer.  

Jeg ser frem til å svare på noen av disse storyene i kveld på webinaret. «Hvordan gjøre seg ressurssterk i en vanskelig tid.» Klikk link for påmelding; https://webinar.kevinfroystad.no/

Lev Sterkt og aldri aldri gi opp. Kevin  

www.kevinfroystad.no

--------------------------------------------------------------------

«Hei. Jeg sliter etter et brudd der jeg elsker henne dypt, men hun sier hun føler vi bare er venner.» 

«Jeg gjorde det slutt etter xx år forhold og x år vi var gift. Vi har hatt problemer i forholdet i mange mange år. Da det ble slutt var det godt, det var vondt, det var sorg, det var sinne, det var tårer og det var deilig å være alene. Brukte x år på å komme meg opp.»

«Jeg er ferdig med det tidligere forholdet mitt men i dag sliter jeg med å føle meg ensom og å være singel.»

«Tungt. Jeg hadde aldri forestilt meg at jeg skulle bli enslig mor xx år gammel i full jobb. Livet ble ikke som jeg har håpet. Er det for seint liksom? Kan man forelske seg igjen i voksen alder?»

«Jeg gikk tilbake til mannen, men dessverre så fungerer det fortsatt ikke. Har gitt beskjed på ny, men han vil ikke gi slipp. Jeg  sliter med mye dårlig samvittighet. Han kommer med flere ulike løsninger for å ordne ting. Men jeg vet innerst inne at det ikke kan reparere mine følelser. Jeg står fast i eget liv. Hvordan skal jeg gå frem nå? Er så utfordrende…»

«Jeg føler ikke at jeg bestemmer i eget liv og at alle andre sine hensyn kommer først.»

«Jeg har siden 20xx slitt med å finne livsglede, motivasjon og energi til å verdsette gode og spennende ting rundt meg. Jeg opplevde da en kombinasjon av flere faktorer: kjærestebrudd, militære utenlands hendelser, utslag av psoriasis og tap av en kompis. Jeg har siden kjent på motgang i jobb, og fram til nylig gått igjennom et nytt samlivsbrudd, og sitter nå alene i en fraflyttet leilighet.»

«Jeg har mistet kjæresten min, han dumpet meg etter x år. Til tross for at jeg har blitt bedratt i flere år, har jeg prøvd å tilgi og har forlangt åpne og ærlige svar av partneren min. Dette har blitt til et stort problem for ham, og han klarer ikke lenger å ha det godt sammen med meg. Jeg har fått uhelbredelig kreft, mistet jobben, kollegaer, venner og økonomien har blitt redusert. Jeg føler meg så lite verd, så betydningsløs. Hvofor vil folk meg så vondt?»

«Vi skilte lag juni i fjor hvor jeg valgte å flytte etter xx år sammen. Etter lang tid med frustrasjon og dårlig kommunikasjon klarte jeg ikke mer.»

«Mine følelser for eks har alltid vært store, men etter at hun nå har funnet seg en ny kjæreste eksploderte hjertet mitt. Takler dette svært dårlig både for meg selv og hvordan min datter vil ta dette. Tårene renner uavbrutt og jeg ikke klarer å kontrollere dem.»

«Jeg sliter med å ta valg, det skal ikke lange tiden til før jeg får en mann interessert. Det stresser meg og jeg er ikke så glad i drama eller at jeg må såre dem. Jeg er en åpen person som er nysgjerrig på andre men har ikke tid til disse mennene selv om jeg ønsker å finne kjærligheten så inni de grader. Jeg hadde en kjærlighetssorg i 20xx som har gjort at jeg har blitt mer hard. Føler meg ensom.»

«Jeg har to menn som de begge sier de elsker meg og dette plager meg og vet jeg må såre en. Har prøvd å ta et valg å si at jeg må ha en pause men da gråter han ene og får ikke sove. Har en veldig empati og kjenner det på kroppen når andre har det vondt og får dårlig samvittighet.»


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid