Hvordan håndtere det livet gir?

Hvordan håndtere det livet gir.

Vi møter alle endringer i livet, og spesielt endringer vi ikke har sett for oss. Vi tror vi har kontroll over ting i livet, men det har vi ikke. Det er for mange faktorer i livet som vi ikke har kontroll over som gjør at vi ikke har kontroll.

Utfordringen vår kommer når vi ikke klarer å ha kontroll over noe som vi tror vi har kontroll over. Vi har innflytelse og påvirkning på livet, men ikke kontroll.

Ser du en coach som reklamerer med at om du bare gjør dette og dette så vil du oppnå det du ønsker i livet ditt? Ta pengene dine og løp! Bruk ikke pengene dine der. Var det så enkelt så ville jeg ha levd i det perfekte forholdet nå, økonomisk fri og i en fin villa på solkysten i spania.

Jeg er absolutt ikke der i dag. Jeg er skilt, opplevde økonomisk kollaps i 2019 og leier i dag et hus på det regnfulle Vestlandet.

Vi opplever alle at livet ikke går helt som vi planlegger, og hva bør vi gjøre når den tiden kommer? Vi har to valg. Vi kan enten la skuffelsen lamme oss, eller vi kan la skuffelsen drive oss.

Kunsten er å følelsesmessig akseptere den situasjonen som livet tar oss inn i, og forstå at livet skjer for oss og ikke imot oss. Når du fortsatt klarer å føle bra selv om det stormer rundt deg, da har du muligheten til å gjøre de endringene som kreves.

Vi har alle noe i livet vi bryr oss så sterkt om at det er lenket til vår identitet og selvtillit. For enkelte kan det være et forhold, for noen en jobb, for andre gjerne en posisjon i samfunnet. For noen er det økonomisk suksess.

Om vi mister noen av disse områdene i livet vårt, kan det føre til fortvilelse. Håpløshet. En fullstendig mangel på håp.

Livet endres, og vi føler at identiteten går tapt. Kunsten er å se tapet i øynene og finne en ny fremtid, for vi trenger alle en fremtid å se frem til.

Når vi opplever et tap og enorme endringer i livet, bør vi ta oss selv gjennom en 7 trinns prosess for å klare å leve igjen. Jeg har selv tatt meg gjennom denne prosessen, og jeg har hjulpet tusenvis av andre med det samme.

Hvis vi ikke tar grep når det trengs, kan vi bli stående fast i smerten og etter hvert miste håpet. Når vi mister håpet for en bedre fremtid, lider vi. Denne lidelsen kan bli så stor at den kan ruinere livet vårt fullstendig og ta fra oss dem vi er aller mest glade i. Litt fra noen av storyene som har kommet inn til meg de siste dagene.

«Sliter med et ferskt samlivsbrudd på ca 5 mnd. Vi er "venner" men han vil ikke at vi begge skal delta på noen sosiale sammenkomster.»

«Jeg står i et vanskelig arbeidsliv. Jeg har nettopp mistet jobben i en barnehage.»

«Mitt store problem er en mann jeg er av og på med. Jeg elsker fortsatt den mannen som kun har tråkka på følelsene mine. Jeg er så sint på meg selv for at jeg ikke bare kan skru av, men jeg sliter med det og forstår ikke meg selv. Dette fører til at jeg er trist og lei meg og veldig stresset.»

I kveld kl. 2030 på webinaret «Hvordan gjøre seg ressurssterk i en vanskelig tid» skal jeg vise deg de 7 trinnene.

Klikk denne linken for påmelding; https://webinar.kevinfroystad.no/

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid