~ Endre din historie for å endre ditt liv.

~ Endre din historie for å endre ditt liv.

Den desperate kvinnen kom til meg etter å ha blitt forlatt. Hun var deprimert, syk og overvektig. Hun klarte ikke å komme over bruddet, og spurte meg desperat om jeg kunne gi henne noen råd som kunne være til hjelp for henne.

«Tenk på fortiden din som denne hatten» svarte jeg henne. «Du kan ikke bare legge den ned, for da vil du alltid se den. Du må omfavne den og akseptere den ved å forstå at du måtte gjennom dette for å komme dit du er i dag. Du tok ikke feil valg, du er ikke mislykket. Bevisene er at du gjorde det. Du trenger ikke flere bevis. Du kan kaste den tanken.

Ved å akseptere og kaste fortiden, omfavner du nåtiden.»

«Du kan ikke løse et problem med den samme hjernen som skapte det». Albert Einstein

Det du trenger å endre er din historie. Først da kan du endre ditt liv. Historien du velger å fortsette og leve i, lever du for å beskytte deg selv og det gir deg grunn til å ikke ta personlig ansvar. Å henge fast i din egen historie hindrer deg derfor i å endre ditt liv. Vi har alle jobbet og kjempet hardt for vår historie. Det har kostet blod, svette og tårer. Når livet kommer i veien for den, gir det derfor enorme smerter. Spesielt når det ikke er vår egen skyld.

Smerte er en del av livet og ett tegn på liv, men når vi føler at vi ikke lenger har noen kontroll over den historien som vi tidligere så for oss å leve etter, lider vi.

Er ikke det en felles ting for oss alle at uante ting skjer her i livet?

Hva om jeg forteller deg om en kvinne som ble født av en mor som kun var 13 år gammel. Faren forlot henne og moren. Denne jenta vokste opp med selv å bli seksuelt misbrukt. Dette barnet ble selv gravid da hun var 13 år og fødte et dødfødt barn. Hun ble plassert på en institusjon, og måtte forlate institusjonen til en fremmed mann for det var ikke plass til henne. Dette er litt av historien til Oprah Winfrey.

Når vi lider, tror vi alltid at det ikke finnes noen valg, derfor er det så smertefullt.

Det finnes alltid valg!

1. Du kan skylde på noe eller noen.

2. Du kan endre historien din.

3. Du kan endre livet ditt.

Velkommen til webinaret, «hvordan gjøre ressurssterk selv i en vanskelig tid»

Onsdag kveld kl 21:00 https://kevinfroystadlevsterkt.lpages.co/samlivsbrudd/

Lev Sterkt, og aldri, aldri, gi opp. Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


 • vrDCNhKY

  aqWRiAUk

 • hBauIgYOxmcVMbUe

  VmHtDupxvrXT

 • BWThElcqVCi

  YzAKUbJT

 • duCIZiLNlFx

  PTufOlFwqGo

 • ducIbTtSlnRmhZVy

  yKrOFtaBAjwmcoUZLegg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid