~ Lidenskap og kjærlighet.

~ Lidenskap og kjærlighet.

Ingenting er mer magisk enn å være i et forhold med lidenskap og kjærlighet. Vi trenger ikke noe annet, fordi vi får alt vi trenger der. Tid og sted forsvinner, vi opplever vår største glede, og det er «vi» i stedet for «deg».

Hva skjer så videre? Hvorfor endres dette for de aller fleste av oss?

Det endres fordi vi skaper oss forventninger om hvordan vi ønsker at forholdet skal være, i stedet for å vokse med det. Vi skaper regler og måler kjærligheten vi mottar etter egen målestokk. Vi skaper oss en tro på hvordan vi synes den andre skal være, og når partner ikke er slik vi så for oss starter vi å stille spørsmål til dette.
«Elsker du meg ikke? Er jeg ikke suksessrik nok? Er jeg ikke pen nok? Er jeg ikke bra nok?» «Vi» forandres gradvis til «deg» igjen, og forholdet slutter dermed å vokse. Slik møter vi vår største frykt, - frykten for å ikke bli elsket.
Du kjenner den enorme smerten akkurat der og da. Smerten over å ikke være nok gir deg følelsen av frykt for å ikke bli elsket. Det finnes alltid flere valg.
Du kan velge å gi opp, og ved å gi opp, lever du i frykt. Du kan velge å skylde på andre for at det skal bli mindre smertefullt. Om du ikke tror at dette kan endres, lider du.
Du kan velge å leve sterkt, som betyr å vokse og utvikle din følelsesmessige muskel. Du kan lære å håndtere din egen tilstand, og la de andre få ta sine egne valg og gjøre som de gjør. Ett av de viktigste knepene jeg har lært for å leve sterkt, er å behandle meg selv som om jeg allerede har det forholdet jeg ønsker å ha. Det samme kan du gjøre.
Hvordan ville du følt deg da? Gjør det du kan for å gjøre deg selv ressurssterk. Da vil du oppleve å se løsninger i stedet for problemer. Livet er magisk, selv om vi har utfordringer. Utfordringene er ikke problemet, det er hvilken mening vi gir til utfordringene våre som skaper problemene.
Er det mulig å endre meningen med det som skjer oss? Ja det er det. Velkommen til webinaret «Hvordan gjøre deg ressurssterk, selv i en vanskelig tid». Klikk link for påmelding. https://kevinfroystadlevsterkt.lpages.co/samlivsbrudd/

Eldre Nyere


 • VtBcnaJklWPFOIr

  OAuFaheN

 • olGiZWjESvdB

  WmfJyxqzNFd

 • hzpdBwYiNcPnU

  DukvXRzAldeYjnst

 • PiqZQckStahlz

  LQUNsyTB


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid