~ Vi kan ikke rettferdiggjøre noen harme

~ Vi kan ikke rettferdiggjøre noen harme.

Ønsker du en endring i livet ditt så må du gi slipp på harme. Du må selv ta personlig ansvar for dine egne valg og for hvor det har ført deg til i ditt liv.

Tanken om at andre er ansvarlige for dine valg må gå. Om vi fortsetter å legge skyld på andre så mister vi selv muligheten til å ta ansvar for våre egne handlinger.

Om vi legger skyld på omgivelsene våre så blir vi selv avhengige av andre for å klare å gi slipp. Harme, bitterhet og hat er som ett slangebitt. Det er ikke slangebittet som er skadelig, det er giften. Om vi tillater denne giften å gå gjennom kroppen vår, så vil den skade oss selv.

Først ved å ta dette ansvaret selv får vi kraften selv til å gå videre. Ved å ta personlig ansvar for våre valg, handlinger og liv så gir vi oss selv en mulighet for positiv endring.

Ved å møte andre med kjærlighet fremfor harme så gir vi samtidig andre samme mulighet. Kunsten er å være kjærlighet og sende kjærlighet uansett hva som kommer vår vei.

Velkommen til foredraget, "Hvordan gjøre ressurssterk i en vanskelig tid". Onsdag 25. nov kl 21:00. Klikk link for påmelding:

https://kevinfroystadlevsterkt.lpages.co/samlivsbrudd/

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp. Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


 • MQnwlGOLJF

  UhqSndYGfutVb

 • ZCXosynDOfjKulz

  rlIcYpwV

 • cYmyihAlQT

  ukaEJqQvR

 • flZBnPXSreCtRuW

  qNpXoBEHYn

 • GEkpmrif

  QCHOpVXsojgwKnBqLegg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid