Det blir bedre

 

     

«Jeg sliter med mange negative tanker og følelser etter samlivsbrudd. Ville vært 25 års bryllupsdag til sommeren, men hun ville skilles. Sliter med ensomhet, komme hjem til tomt hus, blir jeg evig singel?  Dårlig søvn og ingen matlyst. Hvordan kan jeg komme gjennom dette og få tro på livet igjen?»

-Mann, 52

Jeg får ukentlig spørsmål om hvordan man skal komme seg gjennom denne smertefulle tiden. Det som bringer deg gjennom smertefulle tider er aksept og troen på at det vil bli bedre.

 

Denne troen trenger vi for å overleve.

 

Det beste eksempelet på tro er bilkjøring. Alt som skiller oss fra møtende trafikk er i beste fall en gul linje. Du har ingen aning om hva som kommer imot deg. Det kan være en som holder på å sovne. Det kan være en som tekster. Det kan være en som har drukket alkohol. Du vet at en kollisjon kan skje. Du vet at det skjer, så hvordan kan du da kjøre? Fordi du har tro på at de andre holder seg på rett side av veien.

Selv om livet består av en rekke mulige farer, kan vi ikke slutte å leve. Jeg ønsker at du skal bli klar over at du lever et begrenset liv om du ikke tør å håpe og tro. Når livskrisen kommer, er det fort gjort å miste dette litt. Men du har det i deg, og du kommer deg gjennom dette vanskelige også.

Noen av våre vanskeligste opplevelser, kan bli til våre største gaver lengre fremme. Det er vanskelig å se det når vi står midt i det, men det er der vi trenger tro. Troen på en bedre fremtid.

Når vi våger å tro, klarer vi å disiplinere våre skuffelser. Ønsker du et godt liv? Da må du disiplinere dine skuffelser og ha tro på at det kommer noe bedre etter dette. Ha tro på at etter nedturen så kommer oppturen. 

Du kan ha så mange ønsker og mål som du vil, men livet gir oss dessverre ikke kun det vi ønsker oss. Det ideelle du ser for deg, er ikke nødvendigvis alltid det som er best for deg. Vi har ofte en idé om hvordan ting skal være og bli. Ikke stol kun på dine egne ideer. Stol heller på at det som kommer er det du trenger.

Jeg er overbevist om at livet skjer for oss og ikke imot oss. Vi får ikke alltid det vi ønsker når vi ønsker det. Jeg har derimot tro på at vi får det vi trenger, og at det er det viktigste for vår vekst og utvikling. Hva tror du?

Hvordan vi enklere kan komme gjennom vanskelige tider, er noe av det vi skal snakke mer om på Lev Sterkt - webinaret.

 

Klikk link for påmelding;

https://webinar.kevinfroystad.no/samlivsbrudd/

 

Lev Sterkt og aldri, aldri gi opp.

Kevin 

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid