Dårlig samvittighet.

Dårlig samvittighet.

«Var nylig sammen med en mann som har store problemer i livet sitt. Han er i en livskrise. Vi møttes vel på feil tidspunkt og jeg gjorde det slutt forrige uke. Det er veldig vanskelig og jeg har veldig dårlig samvittighet.»  

«Jeg kjenner at jeg sliter veldig etter samlivsbrudd. Det var jeg som gikk. Ganske turbulent. Dårlig samvittighet, fortsatt glad i ham. Men har innsett at dette forholdet ikke tilfører meg noe godt.»

I dag vil jeg belyse siden for de som velger å forlate et forhold. Mange tror at det er enkelt, men det er det absolutt ikke. Hvorfor bør man gjør det selv om det ikke er lett?

Om vi kjenner på magefølelsen at forholdet er over, så er det viktig å følge den stemmen. Vi kaller det vår intuisjon.

Albert Einstein sa engang. «Vår intuisjon er vår hellige gave og våre tanker er vår slave.» Det jeg tror han mente, er at intuisjonen kommer fra vår underbevisste hjerne. Vår underbevisste hjerne er mye sterkere enn vår bevisste. Den inneholder en million ganger mer informasjon enn vår bevisste hjerne, det vil derfor være nyttig for oss å lytte til hva underbevisstheten forteller oss enn bare å prøve å tenke oss bevisst frem til en avgjørelse.

Følelser er kroppens språk.

Emosjoner kommer alltid før bevisste tanker og følelser. En emosjon er en kjemisk og nevrologisk reaksjon i hjernen på stimuli som utløser den første reaksjonen som oppstår i kroppen. Den mentale opplevelsen skaper tankene og følelsene våre. Vi kan skille mellom tanker og emosjoner. Sammen blir de drivkraften vår. Når vi bryter en vane vil selvfølgelig kroppen gi beskjed. Kroppen ønsker det trygge kjente og når vi beveger oss inn i det ukjente så gir den tydelig beskjed. Vi trenger derfor å ta kontroll over kroppen og temme villhesten iblant.

Dette og mye mer er noe av tema for kveldens webinar om samliv.

Velkommen til webinaret «Hvordan gjøre seg selv ressurssterk i en vanskelig tid.» I kveld kl. 20:30. Klikk link for påmelding: https://webinar.kevinfroystad.no/

Lev Sterkt og aldri, aldri gi opp.

Kevin 

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


  • Mona-lill

    Tusen hjertelig takk for nydelig veiledning og råd og gode temaer🙏🥰NAMASTE 🙏


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid