7 ferdigheter for lidenskapelig kjærlighet.

       

For å leve i lidenskapelig kjærlighet trenger vi å klare å forstå vår partner helhjertet. For å klare dette, må vi bli bevisst stegene på veien dit. Ved å gjenkjenne disse stegene vil det også lettere kunne forstås hvorfor lidenskapen er blitt borte, dersom det er tilfellet.

  1. HJERTEFØLT FORSTÅELSE:

For å oppnå hjertefølt forståelse må man klare å koble seg til partners følelsesverden, og sette seg i den andres sted. Hjertefølt forståelse innebærer å ikke dømme. Dette betyr ikke at partene må være enige om alt, men å klare å vise respekt for hverandres forskjeller.

For å klare å få hjertefølt forståelse for partner, må man først ha hjertefølt forståelse for seg selv. Du trenger både å forstå deg selv og din partner, for å få full forståelse for hvordan dere best kan fungere sammen.

Hvordan oppnås hjertefølt forståelse? Still spørsmål til hverandre. Lær hverandre å kjenne på et dypere plan. Lytt og lær.

  1. GI PARTNEREN DET DEN TRENGER:

Vi har alle de samme 6 menneskelige behovene, men det er ulikt hvor mye vi trenger av de forskjellige delene. Forsøk å hjelpe hverandre til å forstå hvordan dere kan tilfredsstille hverandres behov. Vi trenger å forstå hverandre for å kunne gi til hverandre.

Ved stress er sikkerhet og viktighet et viktig behov. Når man slapper av og alt er ok, er det mulig en ønsker mer variasjon og spenning.

Sikkerhet: Når behovet er trygghet, er det viktig å klare vise partner at du er der for de uansett. Fortell og vis partneren din at du elsker hen, også når vedkommende er trist, frustrert eller sint.

Variasjon: Ta initiativ til noe partneren liker og tilby spenning uten at det forventes. 

Viktighet: Gi ektefølte komplementer.

Kjærlighet: Hva er din partners viktigste måte å få kontakt på? Kjenn din partners kjærlighetsspråk.

Vekst: Alle har noe de ønsker å gjøre mer av. Sett av tid til egenutvikling ved å lære noe nytt.

Bidrag: Det er to deler av dette behovet. Det første er å gi til hverandre, det andre er å gi til andre.

  1. BYGGE TILLIT OG RESPEKT:

Tillit bygges når partner føler du bryr deg og forstår. Respekt er å godta det som er unikt og annerledes ved den andre personen, akseptere hverandres forskjeller og se verdien av hva dette tilfører forholdet.

For å bygge tillit og respekt må man stole på hverandre, vise gjensidig respekt og bevare gode intensjoner.

  1. LEKENHET, TILSTEDEVÆRELSE OG LIDENSKAP:

Se den positive hensikten til hverandres reaksjonsmønster og oppførsel. Spesielt når det oppstår uenigheter og tider med stress. Sikkerhet, tillit og respekt åpner for intimitet, lekenhet og lidenskap.

Ønsker du å vite de 3 siste ferdighetene? Bli med på webinar, i kveld kl. 20:00.

Klikk link for påmelding; https://webinar.kevinfroystad.no/levsterkt-lidenskap

Lev Sterkt, og aldri, aldri, gi opp.

Kevin

www.levsterkt.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid