5 kraftfulle steg til lidenskap og kjærlighet.

5 kraftfulle steg til lidenskap og kjærlighet.

Noen lever i lidenskap og kjærlighet, andre sliter veldig med å oppleve dette. Noen opplever brudd igjen og igjen. Når noen lykkes med noe, kan vi lære av dem og lære oss strategier. På samme måte som det finnes strategier for å bygge ett sterkt forhold finnes også strategier for god helse.

Her er 5 kraftfulle strategier for å bygge lidenskap og kjærlighet.

 1. Bli 100% ansvarlig for at forholdet ditt er der det er, og for at livet ditt er der det er. Vi må selv ta personlig ansvar for vårt liv og våre forhold. Vi tenker gjerne att forhold og livet er 50/50 fordelt ansvar, men det er det ikke. Det er 100% vårt eget ansvar som vi må ta eierskap for. Vi trenger å ta ansvar for oss selv og våre valg, for at vi er der vi er 100% - og det må gjøres her og nå, ikke en annen dag.
  1. Ta ansvaret for resultatet du har skapt.
  2. Vær ærlig om tabbene du har gjort, og aksepter dem, alt er læring.
  3. Se det som det er, og ikke verre enn det.
  4. Se etter hva du kan gjøre for å få det bedre.
 2. Forstå og møt hverandres 6 grunnleggende behov. Hvor mye av dem gir vi til hverandre? Hvordan møter jeg min partners behov fra 1 til 10?
  Når vi blir såret og føler usikkerhet, er det lett å gå inn i et mønster der vi holder igjen, trekker oss tilbake fra å gi det partner trenger.

Vi holder igjen vår kjærlighet i håp om respons fra partner. Denne strategien gir oss aldri kjærlighet på lang sikt.

Hvis vi ikke tar ansvar for at forholdet er der det er, og vi ikke ønsker å møte partners behov, gir det store problemer i forholdet.

 1. Tren på ferdigheten å gi og ta imot. Skap ritualer for å gi og ta imot.

Det er flere måter å få oppmerksomhet på. Vi kan ta og kreve oppmerksomhet, eller vi kan gi den.

Som barn lærte vi å kreve kjærlighet og oppmerksomhet da vi ble såret. Som voksne blir vi fortsatt såret, og det er like viktig med oppmerksomhet og kjærlighet i voksen alder.

Problemet kommer når vi blir avhengig av å få oppmerksomhet og kjærlighet gjennom smerten. I vår kultur, hvis noen er såret, føler vi oss forpliktet til å gi de oppmerksomhet og kjærlighet.

Dette er bra, men gir også utfordringer. Utfordringen kommer når noen alltid blir såret, alltid har problemer, eller de stadig befinner seg i en nødsituasjon. De får med det kjærlighet og oppmerksomhet fordi vi føler oss forpliktet til å gi det.

Utfordringen er at det er en lav kvalitet på oppmerksomhet og kjærlighet. Det er ikke oppmerksomhet fra en kjæreste som ønsker og elsker å være med deg. Det er ikke oppmerksomhet pga at de beundrer deg.

Vi ønsker mer oppmerksomheten og kjærligheten fra noen som ønsker å gi det til oss, gjør ikke vi?

Kunsten er å bli god på ferdighetene å gi og ta imot. Det er mange av oss som holder igjen, og tror det er mest effektivt.

Det er mye mer effektivt å møte partners behov, vi vil da oppleve å møte hverandres behov.

Belønn partner ved å takke, smile og sette pris på. Dette kan gi oss oppmerksomhet, og en oppmerksomhet fra en partner som ønsker å gi. Det er den beste oppmerksomheten for at begge skal nå sine behov.

For å bli god på ferdigheten å gi og få, er det viktig å forstå de forskjellige tilknytningstypene vi menn og kvinner har.

Kvinner og menn er forskjellige på flere måter, og når kvinnene tror at mennene er hårete venninner, så byr det på utfordringer. Og vi menn tenker, hva er poenget med den historien og hvordan kan jeg løse det. Så byr det på utfordringer.

Velkommen til webinar onsdag 3. mars kl. 21:00. «Hvordan gjøre seg ressurssterk selv i en vanskelig tid». Klikk link for påmelding: https://kevinfroystadlevsterkt.lpages.co/samlivsbrudd/

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid