Vi kan ikke gi bort det vi ikke har.

- Vi kan ikke gi bort det vi ikke har.

Jeg treffer mange mennesker som er veldig skuffet etter samlivsbrudd. De er skuffet og fornærmet over hva partner gjorde, eller ikke gjorde i samlivet og etterpå. Flere forteller at de har pleaset partner i årevis uten at de selv har følt seg elsket, og derfor føler de seg fornærmet.

Vi kan alltid finne noe å bli fornærmet over. Det er viktig å forstå at mennesker gjør som de gjør, og vi kan ikke gi kjærlighet til andre om vi ikke har den kjærligheten i oss selv. Vi kan ikke gi bort noe som vi ikke har selv. Hvis jeg ønsker å gi deg 3 appelsiner, så kan jeg ikke gi deg de 3 appelsinene hvis jeg ikke har dem.

Jeg kan kun gi deg det jeg selv har inni meg. Om det er bitterhet, hat, sinne og frykt jeg har inni meg - da er det dette jeg kan gi til deg og andre. Flere spør meg om hvorfor de havner opp med samme type partner gang på gang? 

Hvordan er det mulig at samme mønster gjentar seg?

Der er en lov i universet som vi kaller loven om tiltrekning, denne loven er like viktig som tyngdekraften. Den virker uansett om vi vet om den eller ikke. Den virker slik at, hvis vi tror at vi ikke er verdig, da vil universet gi oss mer av den erfaringen. Om vi kun fokuserer på hva vi selv kan få, "gi meg, gi meg, gi meg" - da vil universet svare oss på samme måte.

Ved å endre fokus fra å tenke: "hva kan jeg få" til "hvordan kan jeg gi", så vil universets svar tilbake være "hva kan jeg gjøre for deg?" Vi bør alltid gå inn i et forhold for å gi, ikke for å få.

Hvor mye godhet finner du i deg selv? Hvor mye glede har du i deg selv? Hvor mye fred har du i deg selv? Hvor mye elsker du deg selv? Den kjærligheten du finner i deg selv er nemlig den kjærligheten du gir til andre. Vent og se hvor mye av det du selv gir bort til andre som kommer tilbake til deg! Å ha fokus på å vokse og bidra er nøkkelen.

Velkommen til foredraget, "Hvordan gjøre ressurssterk i en vanskelig tid". I kveld kl 21:00. Klikk link for påmelding: https://kevinfroystadlevsterkt.lpages.co/samlivsbrudd/

Lev Sterkt Kevin Frøystad

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


 • XpRJSuxQ

  WbCILFDUquSwEy

 • kVUGYiSr

  QzvCJMVw

 • cDqZHJgmvnfh

  RBQUSIDWNq

 • fgnAmiBkojRW

  NSrfQDZcum

 • fosnHFTulSvLkzdZ

  PyDIdloTeNOYRvLegg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid