Vær åpen for alt og ikke vær avhengig av noen andre.

Vær åpen for alt og ikke vær avhengig av noen andre.
 
Jeg møter mange mennesker som går gjennom samlivsbrudd og altfor mange lever i skuffelse i årevis etter bruddet. Utfordringen er at selv om vi stadig kan finne noe å føle skuffelse over, så blir mange sittende fast i å leve der. Vi lar oss ofte påvirke av hendelser og våre omgivelser. Noen sa noe, andre gjorde noe, presidentvalget, o.s.v.
 
Når forventningene våre ikke blir møtt er det lett å bli skuffet. Denne skuffelsen er mulig å endre om vi forbedrer vårt mindset. Vi kan endre på hvordan vi ser på ting, hvordan vi velger å reagere - og dermed endre meningen vi tillegger med det som skjer oss.
 
Når vi er avhengig av noen andre og det ikke går slik som vi forventer, kommer skuffelsen. Og når vi tror at vi ikke kan være lykkelige uten den personen, da er det smertefullt når den personen velger å gå sine egne veier.
 
Kunsten er derfor å ikke la egen lykke være avhengig av noen andre. Da blir det enklere for oss å la partner få være seg selv. Vi kan oppfordre partner til å følge sitt eget hjerte. Dette vil øke følelsen av frihet og kjærlighet.
 
Vi kan aldri tvinge noen andre til å elske oss. Så snart vi truer eller tvinger noen, vil følelsen av kjærlighet forsvinne. Vi kan ikke kontrollere eller eie noen andre. Derfor bør vi heller ikke la vår egen lykke være avhengig av hva andre velger å gjøre.
 
Kunsten er å vite at du selv kan skape din lykke i ditt liv ved å være åpen for alt og ikke være avhengig av noen andre enn deg selv.
 
Velkommen til webinaret, hvordan gjøre ressurssterk selv i en vanskelig tid. I kveld kl 21:00.
 
Klikk link for påmelding: https://kevinfroystadlevsterkt.lpages.co/samlivsbrudd/
Lev Sterkt. Kevin

Eldre Nyere


 • Marit Louise Grønvik

  Tusen hjertelig takk for en flott undervisning og gode betraktninger. Jeg trenger de desperat i min situasjon. Er evig takknemlig.
  Alt godt – og godt nyttår.
  Marit Louise

 • aJBRcPHk

  aLeQvcATtb

 • tXOTUQEFy

  wonViezECvh

 • edogauhauvao
  500mg[/url] Amoxicillin 500mg Dosage mep.kagt.kevinfroystad.no.tpv.gr http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
 • uvquunakeco
  500 Mg Dosage[/url] Amoxicillin On Line cvs.hybj.kevinfroystad.no.cws.uk http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid