Mister du partner?

Er du en av de som opplever at du mister partner mer og mer? Du opplever kanskje en tosomhet. Du kjenner på ensomheten selv om du er i et forhold?

 

Da er denne bloggen for deg.

 

Er det mulig at den ene i forholdet kan skape endringer og få forholde som de ønsker? Ja og Nei mener forholdsekspert Cloe Madanes. Der er ti steg du kan ta deg selv og partner gjennom på 90 dager, får du ikke responsen fra partner som du ønsker etter det, er tiden mulig inne for å gå videre. Cloe kaller det de «10 steg som vil redde forholdet om dere elsker hverandre.»

 

I dagens motivasjonsfilm vil jeg fortelle om Kaia som tok kontakt med meg, hun følte på en tosomhet og var deprimert grunnet problemer i forholdet over mange år.

 

Det første steget av de ti, er å forstå de seks grunnleggende behovene som vi har i et forhold. Kjenner du ikke de behovene? Da er det som å være med i et spill uten å kjenne reglene. Jeg forklarer alle seks grunnleggende behov i onsdagens webinar lidenskap & kjærlighet.

 

Utfordringen i forholdet til Kaia, var at trygghet var det viktigste for henne. Når trygghet er viktigere enn kjærlighet i et forhold, byr det på utfordringer. Trygghet er også viktig selvfølgelig, men bør ikke være det viktigste.

 

Steg 2 er å finne ut hvilke behov kommer først. For noen som har trygghet som det viktigste, gir det et helt annet forhold enn for noen som har variasjon, spenning og eventyr som det viktigste.

 

Steg 3 er å forstå at følelsene vi opplever i forholdet, kan ødelegge forholdet. En av de viktigste årsakene til at vi går inn i et forhold, er for å forsterke følelser. Er du glad, blir du enda gladere. Det samme skjer når vi deler noe vi opplever med noen vi er glade i. Det blir en enda sterkere og vakrere opplevelse enn å oppleve det alene. Utfordringen er at de vanskelige følelsene, kan også bli sterkere, alt etter hvilken mening vi gir det som skjer oss. Ingenting gir oss mer glede enn et forhold, ingenting kan gi oss mer smerte heller.

 

Kaia gjorde opp en meningen om at mannen ikke brydde seg, og dette skapte selvfølgelig vanskelige følelser. Etter samtaler med meg, så hun at hun ikke forstod han. Det er stor forskjell på å ikke forstå og ikke bry seg? Det er stor forskjell på å misforstå og lyge. All mening vi gjør, skaper en følelse. Hva føler du om partner sier du misforstår? Hva føler du om partner sier du tar feil? Hva føler du om partner sier du lyger? Du kjenner at det skaper helt forskjellige følelser. Hva vi fokuserer på og språket vi bruker, skaper en mening. Meningen vi skaper gir følelser og en følelse gir en reaksjon. Ingen andre kan skape meningen for deg, vi er selv ansvarlige for meningen vi skaper med det som skjer oss.

 

Kunsten i et forhold, er å bryte mønsteret på de negative følelsene og gi partner en positiv mening. Hva om du tenker at partner har en positiv hensikt med det de sier eller gjør, selv om det kan virke negativt? Kan det være de trenger å beskytte seg? Kan det være et rop om hjelp? Kan det være de er så trygge på deg at de tør å uttrykke det de føler?  

 

Steg 4 er å forstå forhold stadiene, hvor forholdet er. Hos Kaia har de fått et barn. Han er ikke det viktigste i hennes liv lenger opplever han, han føler han ikke er nok, og derfor gir han det en negativ mening som er at han ikke er verdig å bli elsket. Dette setter han i en følelsestilstand som er vanskelig. En ung maskulin, eller en såret maskulin, kan da ta avstand. Dette igjen gjorde at Kaia opplevde at han ikke brydde seg.

 

Et forhold går gjennom forskjellige stadier som klimaet går gjennom forskjellige sesonger. Et forhold starter i vår der følelser for hverandre spirer, før vi går inn i sommer. I sommer er alt bra, samtalene, nærheten, tid, sex. Hva kommer etter sommer? Høst og vinter.

 

Hvilke stadier er dere i nå?

 

Hvordan vi handterer høst og vinter sammen, vil påvirke tilliten til hverandre. Noen kommer gjennom med sterkere tillit og kjærlighet enn før. Andre kommer ikke gjennom.      

 

For å forstå stadiene og bruke stadiene istedenfor å bli et offer for de. Trenger vi å forstå forskjellene mellom de feminine og maskuline energiene. Det er vanlig for den maskuline i vinter å føle seg mindre verdsatt, mindre viktige som gjør at hen føler seg ikke bra nok, og derfor ikke er verdig kjærlighet. Den feminine føler seg ikke trygg, forstått eller sett.

 

Vi har alle maskuline og feminine energier i oss, vi har uansett en av de som råder i oss.

 

Maskulin og feminin får dekket sine behov på forskjellige måter. Hvis du ikke kjenner til hva og hvordan med din partner, er det mulig at hen ikke får dekket sine behov.  

 

Den evige dansen mellom den feminine og maskuline energien, er noe vi skal lære mer om i webinaret Lidenskap & Kjærlighet onsdag kl. 20.

 

Klikk link for påmelding; https://webinar.kevinfroystad.no/lev-sterkt-webinar-lidenskap/

 

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.levsterkt.no


Eldre


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid