Ferdigheten tilstedeværelse

Uke 26 Ferdigheten tilstedeværelse

 

Denne bloggen handler om hvordan man kan utvikle tilstedeværelse, lekenhet og tillit som er en del av lidenskapelig kjærlighet.

 

Mange tror at mangel på dette skyldes alder, eller hvor lenge de har vært sammen. Sannheten er at lidenskap ikke har noe med alder å gjøre eller hvor lenge vi har vært sammen.

 

Det lidenskapelige påvirkes av mange faktorer og en av de er tilstedeværelsen mellom paret.

Jeg snakker med mange par hver uke som forteller at gleden er borte. Dette er et av tegnene på at tilstedeværelsen ikke er der lenger.

 

For at der skal være glede, lekenhet og tillit, må der være polaritet. Motsetninger tiltrekker, det skaper en magnetisk energi.

 

Vi har alle feminine og maskuline aspekt til vår personlighet, vi har uansett en av de som råder i oss. For at polaritet skal eksistere og med det lede til lidenskap, må den ene være mer maskulin og den andre mer feminin.

 

Se ukens inspirasjonsfilm der jeg forteller om en mann i et forhold som sier at ståldøren går ned. Det er en bra beskrivelse på manglende tilstedeværelse fra hans side.  

 

Hvorfor skulle en flott, sterk, suksessrik ung mann dra ståldøren ned? For han er redd. Hva kan en ung fremgangsrik mann være redd for? Redd for å ikke være nok, som igjen gir frykten for å ikke bli elsket. Jeg spør henne om deres beste dag sammen og bryllupsdagen kommer opp. Når hun forteller dette, starter han å gråte. I den tilstanden vil han aldri eie kvinnen i sitt liv. Det er ikke at han ikke kan gråte og ha følelsene. Utfordringen er at han virker knust.

 

Når han føler synd på seg selv som en liten gutt, og føler han ikke er bra nok, vil han ikke klare å være der for henne. Han er i seg selv, istedenfor å føle henne. Ved å synes synd på seg selv, har han et stort problem, får kontakt med seg selv i selvmedlidenhet, istedenfor kontakt med henne.

 

Hen trenger å finne frem det maskuline i seg selv, se henne i øynene og føle henne.

 

Det er fraværet av den varme gesten som definerer kulden i et forhold, det som ikke blir sakt, eller gjort. Utfordringen er at det som mangler i forholdet gir en mer negativ mening enn det som er der.

 

Mangel på tilstedeværelse fra den maskuline indikerer at hen tar avstand fra forholdet. Tilstedeværelse vil skape en kontakt til den feminine hen uansett hvor mange år dere har vært sammen. Tilstedeværelse er ikke å unngå å gråte eller å ha følelser, det er å gå ut av seg selv og føle hen, ta vare på hen, elske hen, selv om der er vanskelige tider i problem og smerte.

 

For hen er det viktig å skryte av den maskuline når de klarer å gjøre litt riktig. Du trenger å gjøre hen til din helt. Den maskuline trenger å føle at hen vinner. Hvis du venter med å gi belønningen til hen blir perfekt, til hen skal gjøre som du forventer, vil dere aldri komme der.

 

Denne evige magnetiske kraften, elektrisiteten, tiltrekningen som skapes mellom det maskuline og feminine. Er noe av tema for onsdagens gratis webinar kl. 20, lidenskap & kjærlighet.

 

Klikk link for påmelding;

https://webinar.kevinfroystad.no/lev-sterkt-webinar-lidenskap

 

 

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.levsterkt.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid