Hvordan kan et så magisk forhold gå så galt?

Hvordan kan et så magisk forhold gå så rett til helvete?

Du har sikkert i likhet med mange andre tenkt over dette spørsmålet. Jeg har funnet flere spennende svar på dette etter å ha studert samlivsbrudd.

La meg fortelle deg om en interessant studie med en apekatt. Forskerne trente apekatten til å skru på en datamaskin, åpne programmet og trykke på riktige tall og fargekombinasjoner. Når apekatten klarte det, så kom det ut en mynt som apekatten tok med seg bort til en automat. Når apekatten trykket mynten inn på denne så kom det en godbit ut som belønning.

Teamet brukte 3 år på å lære apekatten dette. Det som forbløffet forskerne var følgende: Apekatten ble mamma og bar med seg den lille babyen over alt som mammaer gjør. En dag da babyen bare var 2 mnd gammel, så satte moren babyen ned ved datamaskinen for å hente godbiten.

Da skrudde babyen på datamaskinen, fant de riktige tall og fargekombinasjonene. Det samme som moren brukte 3 år på å lære, lærte babyapekatten bare på noen måneder?

Hvordan er det mulig?

Og hvorfor forteller jeg deg om en apekatt?

Se denne videoen for å lære hva programmering er, og følg mitt webinar i kveld for å få tips til hvordan vi kan endre på en negativ programmering.

Velkommen til «Hvordan gjøre ressurssterk i en vanskelig tid.» I kveld kl. 21:00. Klikk link for å melde deg på: https://webinar.kevinfroystad.no/ 

Lev Sterkt, og aldri aldri gi opp.

Kevin

www.kevinfroystad.no  


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid