Hvor lang tid tar endring?

Hvor lang tid tar endring?

Kan endring skje på ett øyeblikk?

Hun hadde vært sammen med ham i snart 30 år, og det er nå 4 år siden bruddet. Hun kontaktet meg for å spørre om hvor lenge det er normalt å være i sorgen og smerten over det som ikke ble.

Mitt svar på det er at vi kan endre når vi er klar for det, og når vi er villige til å gjøre det som kreves for å få til en endring.

Min erfaring er at endringen kan skje nå, på ett øyeblikk, idet vi bestemmer oss for det, når vi skaffer oss innsikten og forståelsen som skal til.

Jeg er overbevist om at all tenkning, følelser og oppførsler er tillærte mønstre. Den gode nyheten er at vi kan ta kontroll og avlære det vi tidligere har lært for så å lære noe nytt, som er bedre for oss selv og de rundt oss.

Ukontrollert sinne – angst – depresjon – frustrasjon.

Alkohol eller andre avhengigheter som mat - shopping – tv kan avlæres.

Vi kan lære å gå til mot – ta avgjørelser – å tilgi – føle takknemlighet og kjærlighet. Om vi ikke regelmessig går der, så mister vi det. Er det lenge siden du har vært i følelsene takknemlighet og kjærlighet, så husk at det er en ny vei som må tråkkes opp og trenes på å gå. Vi har lett for å tenke at det er omgivelsene våre som må endre seg for å gå der, men selv om disse endres vil ikke nødvendigvis det emosjonelle endres.

Vi kan trene kroppen til å gå der på lik linje som vi trener kroppen til å gå til depresjon eller angst.

Når vi befinner oss i depresjon - angst – frustrasjon – sinne lenge nok, tror vi at det bare er slik vi er. Er vi i takknemlighet og kjærlighet lenge nok, tror vi også at det er slik vi er.

Mange forteller meg at de må ha en god nok grunn for å kunne føle takknemlighet og kjærlighet. BS (belief system).

Jeg vet om mange som er deprimerte og frustrerte uten at det er noen spesiell grunn til det. Vi har nok å være takknemlige for, spesielt vi som kan lese dette.

Når vi forstår mer av hvordan hjernen virker, vil det hjelpe oss.

Menneskehjernen består av mer enn 100 milliarder nerveceller. Hver og en av disse er forbundet med omkring 10 000 andre nerveceller, som gir en million milliarder forbindelser (synapser) med en lengde på over en million kilometer. Det er 40 000 kilometer rundt jorden ved ekvator.

Mentaltrening for hjernen er like viktig som fysisk trening er for kroppen, Jeg er selv ett bevis for hvor kraftfullt mentaltrening er ved å gå fra sosial angst til foredragsholder.

Fra å våkne i angst til å våkne i takknemlighet.

Fra å være syk og 22 kg overvektig til norgesmester.

Jeg vil vise deg 4 kraftfulle steg til mentaltrening onsdag 30. juni kl 20:00.

 

Klikk link for å melde deg på webinaret: «Hvordan gjøre ressurssterk i en vanskelig tid.» https://webinar.kevinfroystad.no/

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin 

www.kevinfroystad.no  


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid