Forskjellige kommunikasjons stiler i et forhold.

Forskjellige kommunikasjons stiler i et forhold.

Vi gjør så godt vi kan og mange opplever at dette ikke er bra nok. Det er gjerne bra nok, det er bare så forskjellig. Vi mennesker oppfatter verden på ulike måter og tenker derfor også naturligvis ulikt. Mannen tenker ofte logisk og kvinnen ofte mer følelsesmessig. Vi bruker våre halvdeler av hjernen forskjellig, det fører ofte til utfordringer i den viktige forståelsen for hverandre, som igjen påvìrker kommunikasjon og samarbeid.

Den feminine og maskuline energien har veldig forskjellige kommunikasjons stiler, og om vi ikke kjenner til disse så kan det være vanskelig å forstå og vinne gamet. Tenk deg selv at du er med i ett game der du ikke kjenner til spillereglene, da er du sjanseløs.

«Problemet er at vi har hatt en drepende kommunikasjonsform. Min mann har en veldig dominerende og sterk personlighet. Han blir leder i alle jobber han får. Hjemme opplever jeg ham som en slags øverstkommanderende og at jeg er konstant i militæret. Jeg var svært forelsket og forgudet ham de første årene av vårt forhold. Etterhvert som tiden har gått har denne kommunikasjonsformen drept mine følelser». (en av mange mailer jeg får)

Forholdet går lett inn i ett crazy 8 mønster om vi ikke forstår viktigheten av god kommunikasjon. Ønsker du å forstå dine relasjoner bedre? Se video for mer om dette.

Ønsker du å lære mer om kommunikasjons stiler i forhold, er det noe av temaet for webinar onsdag 7. juli kl.20:00

Velkommen til «Hvordan gjøre ressurssterk i en vanskelig tid».

Klikk link for påmelding: https://webinar.kevinfroystad.no/

Lev Sterkt og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid