Hva skaper og kontrollerer kvaliteten på vårt liv?

Hva skaper og kontrollerer kvaliteten på vårt liv?

Det er meningen vi assosierer til det som skjer oss som skaper kvaliteten på vårt liv. Meningen vi skaper og hvordan vi ser på verden formes av vår psykologi.

Den persepsjonelle forskjellen gjør ikke bare forskjell på hva du føler, den vil også gjøre en stor forskjell i hvilke grep du vil ta.

Mange prøver å endre følelsene uten å endre meningen som skaper følelsene. Følelsene er ikke problemet, de er bare symptomer på vår psykologi. De gir oss signaler om å endre en av to ting. Enten vår persepsjon eller vårt liv.

Mange tror at de må få mer for å føle bedre. Dette kan ikke stemme. Når mesteparten av jordens befolkning overlever på 2 $ til dagen, så er vi blant dem som har aller mest allerede.

Vi kjenner alle noen som er så kjekke å være sammen med for de er alltid glade. Vi kjenner også alle noen som alltid klager.

Flere jeg møter lever i tilstander av bitterhet og harme. Når vi står fast i det og ikke tar grep i livet vårt, kommer det av frykten for å ikke være nok, og frykten for å ikke bli elsket.   

Noen blir til og med deprimerte i håp om å bli tatt vare på og bli elsket.

Kan vi endre en tilstand som vi er i? Hvorfor går vi inn i tilstander som ikke føles bra, som ikke er bra for oss og som heller ikke er bra for andre? Hvordan endre tilstand?

Dette er noe av tema for kveldens webinar kl. 21:00. «Hvordan gjøre ressurssterk i en vanskelig tid.» Klikk link for påmelding: https://webinar.kevinfroystad.no

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.kevinfroystad.no

 

 


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid