Hva om problemet er deg?

Hva om problemet er deg? Er noe av det vi skal forstå mer om i kveld på webinaret, «Hvordan gjøre seg ressurssterk i en vanskelig tid». kl. 20:30.

Klikk link for påmelding; https://webinar.kevinfroystad.no/

 

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.levsterkt.no

 


Eldre Nyere


  • Vidar

    Hei. Jeg er i et forhold som har vart i litt over ett år. Før vi møttes har jeg vært singel, uten å ha truffet noen andre i ca. 3,5 år. Før dette har jeg et 15 år langt samboerforhold til mor til mine barn. Jeg og min nye kjærest har det veldig fint når vi er sammen og vi har inkludert hverandre i hver våre familier, som også har gått veldig fint. Det jeg opplever som utfordrende er at vi bor hver for oss. Jeg har barn i barne-skolealder som bor hos meg annenhver uke. Mens min kjærest har voksne barn som ikke bor hjemme lengre. Vi treffes ikke så ofte bare noen få ganger pr. 14 dag og mest når jeg ikke har barna. Jeg har tidligere blitt sviktet i forhold med utroskap. Jeg har derfor vanskelig for å ha tillit og stole på min nye kjærest. Og jeg føler at hun kan treffe noen andre spesielt de ukene jeg har barna mine, mens hun er alene og egentlig lever et annet liv enn meg. Jeg har reagert på en type aktivitet på snap og messenger som ikke foregår når vi er sammen. Jeg forstår at dette kan være irrasjonelle tanker og jeg kan av og til føle at hun går bak ryggen min og ikje er ærlig mot meg. For å få bort disse tankene/ følelsene skulle det vær interessant og høre om noen tips jeg kan ta med meg for å få bort irrasjonelle tanker som dette. Jeg vet hun elsker meg og det gjør jeg også.

  • Elise Gran

    Du treffer meg der Kevin. Jeg var i nivå 2. Det er 3 år siden jeg gikk ut av forhold. Har jobbet masse med meg selv. «Ser» meg selv i «lyset». Aksepterer mer og mer. Kommer meg videre. Har det bedre med meg selv. Det kjennes godt. Hører på deg av og til, du booster meg.💕skal på weekend kurs i august. Elise


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid