Hva om kjærlighet ikke er nok?

          

Hva om kjærlighet ikke er nok?

   

Flere sender meg eposter for å forklare hvorfor de brøt ut av forholdet. Dagens tekst kan gi en innsikt til deg som har blitt forlatt som kan hjelpe deg til å akseptere at slik ble det. Denne informasjonen vil også hjelpe deg som gikk til å forstå mer hvorfor du gikk. Det er først ved aksept at vi klarer å skape oss en ny start.  

 

Flere beskriver at de elsket partneren, men... De fleste av oss vil tenke at det er nok, men her kommer dette ordet  - men - Det er da vi forstår at kjærlighet ikke er nok.

 

Flere av kvinnene som sender epost til meg som har forlatt sin mann, forklarer at det er en stor del av henne som hun har savnet. De har også savnet å være i kontakt med partner på et dypere nivå. De beskriver at de har slitt med å være seg selv i forholdet, og latet som om å være noe annet for at han skulle være fornøyd, for å gjøre han glad.

 

Kvinnene føler ofte på å ha vært partnerens mor, og har følt han som meget trengende.

 

«Jeg følte meg fanget i forholdet. Ikke fri til å være meg selv, til å være kvinne, til å være feminin, til å åpne opp og være sårbar og bli forstått.»

 

Det vi forstår når vi ser dette, er at det første som bryter ned forholdet er mangel på tiltrekning. Mangel på tiltrekning skjer ikke fordi du har vært mye med partner, og hatt partner rundt deg hele tiden i en lang tid. Mangel på tiltrekning skjer grunnet mangel på polaritet,  - depolarisering.

 

Mangel på polaritet er når to mennesker i forholdet blir værende i, eller tar opp den samme energien. Energi som er feminin eller maskulin. Da forsvinner elektrisiteten som gir tiltrekningen.

 

Jorden har nord- og sørpol som skaper elektrisitet. Det er derfor det er to hull i stikkontakten, uten de to hullene ville du ikke fått lys i lampen din. Hvis begge parter i et forhold går inn i en feminin eller maskulin tilstand, vil man fortsatt elske hverandre men tiltrekningen forsvinner. Det er stor forskjell på et vennskap og et lidenskapelig kjærlighetsforhold.  

 

Utfordringen med vennskapet når man er sammen hele tiden og får alle utfordringene som kommer (for de vil komme), er at når tiltrekningen forsvinner, vil man lettere irritere seg over ting man tidligere ikke brydde seg om. Det neste som da kan skje er at man begynner å overreagere på hverandre. Da føler begge at den andre overreagerer, og man kommer gjerne til steget der man virkelig uttrykker det man føler, det som Dr. Cloe Madanes kaller et rop om hjelp i forholdet.  

 

Når man mangler tiltrekning og kjenner på stor motstand, kommer gjerne mangel på ønske om å være med partner. Dette igjen føles som mangel på forpliktelse fra den andre part, eller at begge føler dette. Dette igjen skaper en story om at man ikke passer sammen lenger.

 

Når man tror at man ikke passer sammen lenger, eller man tror at det ikke er vi som er «meant to be», blir tiltrekningen enda mindre samtidig som motstanden øker. Når en av partene føler en smerte ved å være i forholdet som er større enn smerten ved å gå ut av forholdet, vil ofte brudd være et faktum.

 

Dette er hva som skjer ved depolarisering. Det er ikke nødvendigvis mangel på kjærlighet som er problemet. Kjærligheten gjør nettopp at bruddet blir så vondt, fordi man elsker hverandre. Man får det bare ikke til når depolarisering er et faktum. Elektrisiteten er borte, og vi kan ikke leve uten. Selv hva prisen er.  

 

Depolarisering og den feminine og maskuline energien er noe av det jeg skal snakke mer om på Lev Sterkt – Webinar.  

 

Klikk link for påmelding;

https://webinar.kevinfroystad.no/levsterktsamlivsbrudd/

 

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.levsterkt.no  


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid