Forstår du årsaken til bruddet?

         

«Paret har vært sammen i 38 år. De har 4 barn sammen og elsker hverandre. Det er ikke bare at de elsker hverandre, de har også en sterk tiltrekning til hverandre som resulterer i en sterk intimitet. Hun forteller at hun føler seg elsket, at hun føler seg sexy, og at hun føler en slik enorm trygghet bare av hans tilstedeværelse. Hun føler en sterk tilstedeværelse bare av å få hans klemmer.»

Det vi ser i dette paret er en sterk polaritet. Polaritet kan skape elektrisitet i mange år, slik som i dette tilfellet.

I et forhold er det vanligvis ikke mangel på kjærlighet som er årsak til brudd, men mangel på intimitet. Mangel på intimitet skjer når polariteten svekkes.

Feminin energi er mer åpen for endringer enn den maskuline. Den er ikke låst til én ting, hverken følelsesmessig eller på andre plan. Feminin energi er fri og flytende, i stedet for stiv og kontrollert som den maskuline kan være. Det er her viktig å forstå at vi snakker om energier og ikke mann/kvinne. Rollene vi har i samfunnet kan gjøre at den feminine føler seg mer låst og med det mindre feminin, fordi enkelte roller er mer i maskulin energi, - og vise versa.

Når den feminine energien føler mindre trygghet og mer stress, har den behov for å beskytte seg selv. Den vil da gå mer bort fra den feminine og mer til den maskuline.

Dette er en av grunnene for at det er så viktig for den maskuline energien å beskytte den feminine energien. Når den feminine energien vil føle seg mer beskyttet og trygg, vil den komme mer frem. Dette igjen vil skape polaritet. 

Frihet og kjærligheter er det som skal til for å holde liv i den maskuline energien. Det som dreper den maskuline energien er kontroll og kritikk.

Desto mer man prøver å veilede, kontrollere og gjøre det man kan for å ikke miste, jo mer kan den maskuline innrette seg. Utfordringen da er at mange kan miste sin maskuline kjerne når de innretter seg. Når de mister sin maskuline kjerne, vil det merkes det på manglende tilstedeværelse. Når tilstedeværelsen er borte, vil den feminine føle seg mindre trygg, og vil med det søke mer beskyttelse/trygghet og med det igjen gå bort fra sin feminine kjerne. 

Jo mer trygghet den feminine energien føler, desto mer kan de slippe opp og være seg selv. Til mer de slipper opp og tør være seg selv, til nærmere kommer de sin feminine kjerne.

Den feminine energien trenger å føle seg trygg, sett og forstått. For at den feminine energien skal føle seg forstått, må den maskuline energien kunne ferdigheten tilstedeværelse. Dette er et nøkkelord for å holde liv i den feminine energien.  

Lær mer om energiene og årsaker til brudd i kveld på webinaret Lev Sterkt kl. 20:30.

 

Klikk link for påmelding;

https://webinar.kevinfroystad.no/levsterktsamlivsbrudd

 

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

 

Kevin

www.levsterkt.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid